Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 27 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Primark Nude Collectie is vrijwel identiek aan de KKW-lijn

Primark komt met een nude collectie die vrijwel identiek is aan de bekende KKW-collectie van Kim Kardashian. De collectie bevat een aantal producten die behoorlijk wat weg hebben van de make-uplijn van de realityster.

Primark Nude Collectie

Helaas is het voor ons redelijk lastig aan KKW-producten te komen, omdat de verzendkosten behoorlijk op kunnen lopen. Daarom deden we een klein geluksdansje toen we zagen dat Primark met een eigen nude collectie uitkwam. Natuurlijk is het ergens heel erg niet oké dat Primark schaamteloos producten kopieert van de KKW-lijn, maar hey, ons budgethart gaat er toch wat sneller van kloppen. Wat voor producten en prijzen kunnen we verwachten van de Primark Nude Collectie?

Primark PS… Nudes Eyeshadow Collection

Dit oogschaduwpalet bestaat uit 28 nude kleurtjes en kost omgerekend zo’n 7 euro. Dat is 25 cent per oogschaduw en als we reviews mogen geloven, is het pigment van de meeste kleuren verrassend goed.
primark nude collectie

primark nude collectie primark nude collectie

Primark PS… Nudes Highlight & Contour Kit

Oké er is geen ontkennen aan dat dit gewoon écht een dikke vette dupe is van de KKW-collectie. De kit bevat een cream highlighter-duo, een tweezijdige kwast (met uiteraard aan één kant een kwast en aan de andere kant een sponsje) en een wenkbrauw-highlighter. Kost omgerekend zo’n 7 ekkies.
Het enige wat jammer is aan de kit is dat hij maar in één kleur komt. Dat houdt in dat het gros van de make-upliefhebbers er niets aan heeft. Hopelijk worden er in de toekomst nog wat meer tinten aan toegevoegd.
primark nude collectie

primark nude collectie

Primark PS… Nudes Matte Lipsticks

De collectie bevat vier matte lipsticks, die er stuk voor stuk prachtig uitzien. Maar als we het internet mogen geloven, zijn de lipsticks behoorlijk aan de droge kant. Zorg er dus voor dat je voor gebruik, je lippen goed hydrateert, om uitdroging te voorkomen. De bullets kosten omgerekend zo’n 1,30 euro, wat natuurlijk niets is.
primark nude collectie

Primark PS… Nudes Lip Collection

Nog meer lippies! Primarks lipkits bevatten een lipliner met daarbij een metallic lipgloss, glanzende lipgloss, of matte lipstick. En jawel, de de formule hiervan schijnt behoorlijk goed te zijn. Wij kunnen niet wachten totdat we voor het luttele bedrag van 2,60 euro een kit in huis hebben.
primark nude collectie

Primark PS… Nudes Matte and Metallic Eyeshadow Creams

De Primark eyeshadow creams geven een heel mooi subtiel glansje aan je ogen, en dat voor niet meer dan zo’n 1,80 euro.
primark nude collectie

Primark PS… Nudes Eye & Lip Gloss Stick

Nog meer voor op de ogen en dan wel in stickvorm. Deze eye & lip glosses klinken misschien wat heftig – want eerlijk… wie wil lipglos op haar ogen? Maar ze blijken verrassend mooi en niet plakkerig te zijn. Wij zijn heel benieuwd. De sticks kosten ook weer 1,80 per stuk.
primark nude collectie
Al met al ziet het ernaar uit dat het een verrassend goede collectie is – op de droge lipsticks na. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd en staan te popelen om een bezoekje aan de winkel te brengen.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe Primark Nude Collectie is vrijwel identiek aan de KKW-lijn
Sluiten