Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Fashion 24 sep 2018

Iedereen wil dit cheapass pak van Primark hebben en jij nu ook

Primark stikes again. Op het Instagram account van de budgetketen werd een paar dagen geleden een foto van een geweldig pak met ruitjes geplaatst, die overspoeld werd met likes en comments. Wij snappen wel waarom. Want het is een sophisticated tweedelig pak, dat nog geen dertig euro kost.

De regenachtige herfst maakt je misschien niet zo blij. Maar het feit dat een nieuw seizoen een goed excuus is om een nieuwe garderobe aan te schaffen vast wel. Al helemaal als je ervoor niet compleet blut door het leven hoeft te gaan.

Prachtig Primark pak

Het is geen geheim dat Primark geen dure winkel is, maar toch doen we altijd een dansje als we zulke goedkope maar mooie kledingstukken voorbij zien komen. Een hele nieuwe garderobe aanschaffen is al duur genoeg, al helemaal als je ook nog een nieuwe winterjas moet scoren.

Kwaliteit is belangrijk, maar af en toe is een lekker geprijsd kledingstuk zeer welkom in ons leven. Zo kunnen we wel met de trends meegaan, maar hoeven we niet een maand lang op droog brood en rauwe worteltjes te overleven.

Step up the sophistication with this two-piece suit ?Prices starting from £15/€19 (Available in: ??????????) #Primark #fashion #aw18 #ootd

37.5k Likes, 291 Comments – Primark (@primark) on Instagram: “Step up the sophistication with this two-piece suit ?Prices starting from £15/€19 (Available in:…”

Lekker prijsje

Voor een tweedelig pak tel je al snel honderd piek neer. Maar deze budget variant van Primark kost je een stuk minder. De prijs voor dit geweldige pak met ruitjes begint namelijk al bij vijftien euro. Voor de blazer en de broek ben je dus ongeveer dertig euro kwijt. En da’s een lekker prijsje als je het ons vraagt.

Hiermee sla je twee vliegen in een klap, en rock je twee trends tegelijk. Want zowel tweedelig pakken als ruitjes zijn een grote trend voor dit najaar. Het pak is gewoon nog in de winkel te bemachtigen, maar we voorspellen dat het binnen no time uitverkocht zal zijn. Je snap het, dat wordt hollen naar Primark.

De sneaker trends van dit moment die voorlopig nergens heengaan

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Iedereen wil dit cheapass pak van Primark hebben en jij nu ook
Sluiten