Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 5 apr 2018
Leestijd: 5 minuten

16 koninklijke badboy-momenten van Prince Harry

Hoewel hij er met een bruiloft in het vooruitzicht nu aardig burgerlijk uitziet, was Prince Harry lang niet altijd zo’n lieverdje. De afgelopen jaren stond hij niet bepaald bekend als het makkelijkste Britse koningslid. Hier een overzichtje van al zijn badboy-momenten.

1. Harry naakt in Las Vegas

What happens in Vegas, stays in Vegas. Prince Harry kwam erachter dat die uitspraak niet helemaal opgaat voor iemand van de koninklijke familie. Prince Harry speelde in z’n blootje een potje biljart. Leuk hoor, totdat iemand het vastlegde en deze foto’s naar TMZ stuurde. Oepsie.

Een meisje die aanwezig was tijdens de beruchte avond, zei het volgende tegen People: “There was a pool table and he was playing air guitar with pool sticks. He was screaming out, ‘Somebody get me a glove! I’m going to do a Michael Jackson impression!’” Klinkt als een mooie avond.

2. Valsspelende Harry

Prince Harry was al een badboy toen hij nog op school zat. Hij zat op het ‘Eton College’ – een boardingschool voor jongens – maar vond het drie keer niks. De prins zei ooit: “I didn’t enjoy Eton and I wanted to be a bad boy“. Duidelijke taal. Jaren later kwamen meerdere (voormalig) leraren met het nieuws naar buiten dat de prins hulp van leraren zou hebben gekregen, om te cheaten tijdens zijn examens. Oei, niet zo’n hele slimme actie.

3. Onhandige Harry

We hebben allemaal weleens een druppel teveel op, zo ook Harry. Hij was ooit aanwezig bij een feestje, waar hij zijn evenwicht verloor en in een zwembad viel. Het leuke is dat de prins vervolgens net doet alsof zijn val de normaalste zaak van de wereld is. Zie hem gaan dan:

4. Harry met meisjes, meisjes, meisjes

We hebben geen idee wie de meisjes op de foto zijn, maar het ziet er in ieder geval heel gezellig uit.

5. Harry voor één dagje naar een afkickcentrum

Toen Prince Harry zeventien jaar was, werd hij betrapt op blowen en het drinken van alcohol. Als straf stuurde vader Prince Charles hem voor één dag naar een afkickcentrum, om daar de verwoestende effecten van drugsgebruik te laten zien. Zo, lesje geleerd.

6. Harry de motorfanaat

Prince Harry windt er geen doekjes om dat hij van motoren houdt. Hij werd al meerdere keren gespot op een motor (zelfs in Afghanistan) en hij bezocht meerdere keren racecircuits voor motoren.

7. Harry en zijn Ducati superbike

Op zijn vijfentwintigste kocht Prince Harry zelfs een zogenaamde superbike van Ducati, voor (omgerekend) zo’n 13.000 euro. Hiervoor gebruikte hij naar verluidt het geld dat hij erfde van het landgoed van Princess Diana.

8. Ontevreden Harry

Tja, je kan het niet altijd naar je zin hebben. Maar als prins zijnde is het niet heel handig dit tijdens een publiek evenement duidelijk te laten zien. Zelfs Kate Middleton en een voor ons onbekende man worden genegeerd door de prins. Ai…

9. Champagne uit een beenprothese drinkende Harry

Bij een persconferentie van ‘Walking With The Wounded’ (een liefdadigheidsinstelling voor gewonde soldaten), ontmoette hij acteur Dominic West. In een interview vertelde Dominic later dat hij blij verrast was van de persoonlijkheid van de prins. Ze hadden het dan ook erg naar hun zin met z’n allen. Zo dronken ze champagne uit een beenprothese van een soldaat en kwam Dominic achter het grote talent van Harry: “Well he told some eye-wateringly rude jokes which for a non-soldier like me was pretty shocking!

10. Oprotten-met-die-camera-Harry

In 2004 (al eventjes geleden dus) werd Prince Harry bestormd door allerlei fotografen, toen hij een nachtclub uitliep. Een aanwezige zei: “Prince Harry was hit in the face by a camera as photographers crowded around him as he was getting into a car. In pushing the camera away, it’s understood that a photographer’s lip was cut.

11. Protocol negerende Harry

Prince Harry datete Chelsy Davy van 2005 tot 2010. Zowel tijdens een concert in 2007 als tijdens een cricketwedstrijd in 2008 konden de twee niet van elkaar afblijven, met als resultaat een zoen – een echte no go voor een koninklijk familielid.

12. Harry met een ‘Real Housewife’

‘Real Housewife’ Catherine Ommanney bevestigde dat zij en Prince Harry in 2006 een passievolle kus deelden. “He was holding me off the floor, kissing me. I was absolutely speechless.” Hadden we al gezegd dat hij een badboy was?

13. Harry via de brandtrap de club in

In een poging om fotografen buiten bij een nachtclub te vermijden, vluchtte Prince Harry via een brandtrap naar binnen.

14. Harry got some moves

Royals zijn ook maar gewone mensen. Dat bewees Prince Harry, toen hij op een feest dansend werd gespot. Zeg nu zelf, deze moves op ‘Billie Jean’ van Michael Jackson zijn toch fantastisch?

15. Heldhaftige Harry

In 2013 werd Prince Harry geïnterviewd door ‘CNN’, toen hij voor een belangrijke missie als helikopterpiloot in Afghanistan was. Tijdens het interview hoor je ineens allemaal geschreeuw – voor de prins is het een teken dat hij weer aan het werk moet. Hij trekt snel het zendertje van zijn lichaam en gaat er vandoor. Held!

16. Hungover Harry

De avond vóór de royal wedding van zijn grote broer Prince William feestte Prince Harry de hele nacht door. Hij sprong zelfs van een twee meter hoge bar. Hoewel dat op het moment erg grappig was, was het de volgende dag toch iets minder: Harry verwondde zijn enkel ermee.

Mooi rijtje toch? We zijn benieuwd of Prince Harry nog wat wilde plannen in petto heeft voor zijn bruiloft volgende maand…

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
16 koninklijke badboy-momenten van Prince Harry
Sluiten