Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 5 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Prins Harry en Meghan Markle sloten een mega deal met Netflix

Ja, dat lees je goed. Prins Harry en Meghan Markle komen ooit op Netflix te staan, want ze hebben eergisteren een dikke deal met de streamingsdienst gesloten. Ze nemen het meteen van hun nieuwe Hollywood-leven. Wij praten je even bij over de deal en wat er komen gaat.

Van royal family naar realityster?

Prins Harry en Meghan Markle tekenden een dik vet contract bij Netflix

Op 2 september kondigde Netflix aan dat Harry en Meghan een contract hadden getekend. Het gaat hier om een contract van meerdere jaren en volgens The New York Times focust het op het produceren van documentaires, films, tv-series en kindershows. Say what? We vroegen ons al af wat het echtpaar met de rest van hun niet-koninklijke leven ging doen, maar kindershows maken kwam niet in ons op.

“We’re focussen on creating content that informs but also gives hope. As new parents, making inspirational family programming is also important to us. Netflix’ unprecedented reach will help us share impactful content that unlocks action” liet het stel in een statement weten.

“We’re incredibly proud they have chosen Netflix as their creative home and are excited about telling stories with them that can help build resilience and increase understanding for audiences everywhere” zegt de co-chief van Netflix in een statement tegen The New York Times.

Volgens The Times en Harper’s Bazaar is Meghan niet van plan te gaan acteren in de opkomende projecten. Hoeveel €€€ Harry en Megs hebben gekregen voor de deal is onbekend, maar het is vast een bedrag waar onze mond van openvalt. Dat nieuwe huis in Montecito moet ergens van betaald worden, he?

Dit is niet de eerste keer dat een stel met een politieke of koninklijke achtergrond een deal met Netflix sluit, in 2018 tekenden Barack en Michelle Obama ook een contract bij de streamingsdienst. Onder andere de titels American Factory, Crip Camp en Becoming zijn daaruit gerold.

Grazia UKGlamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Prins Harry en Meghan Markle sloten een mega deal met Netflix
Sluiten