Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 1 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Prins William deelt korte update over Kate Middleton en gezin

Een maand geleden bracht Kate Middleton het verdrietige nieuws naar buiten dat er kanker bij haar is gediagnosticeerd. Op het moment dat ze de video uitbracht, was ze al begonnen met de chemotherapie. Hoe het nu met haar (en haar gezin) gaat? Prins William geeft een wel heel korte update.

Nadat de prinses van Wales had gedeeld dat er kanker was gevonden tijdens haar herstel van een buikoperatie, liet William het publiek weten dat het goed met haar gaat, terwijl ze privé tegen de ziekte vecht.

Prins William geeft korte update over Kate Middleton

Toen Kate haar diagnose in maart bekendmaakte, benadrukte ze de steun die ze van William kreeg na haar procedure in januari en de daaropvolgende ontdekking van kanker. In die moeilijke tijd zagen we weinig van Kate, wat resulteerde in Kate Gate. Een heksenjacht vol complottheorieën over wat er nu met Kate aan de hand was. Dat ze ook ziek kon zijn, daar stonden weinig mensen bij stil.

Nu Kate bekend heeft gemaakt wat er met haar aan de hand is, gunt iedereen haar alle kracht om in alle rust te strijden tegen de ziekte. Maar dat neemt niet weg dat velen geïnteresseerd zijn in het welzijn van de prinses. Tijdens het bezoek van de prins van Wales aan de feestelijke opening van James Place Newcastle op 30 april vroeg iemand uit het publiek naar het welzijn van Kate en hun drie kinderen. “All doing well, thank you” antwoordde William “We’re all doing well.”

Het bericht van maart

De update van William is kort, maar ook heel begrijpelijk. Na alle ervaringen die het Koningshuis heeft met publiciteit, is het te begrijpen dat hij zijn commentaar beperkt. Wil je iets meer weten over de situatie van Kate? Bekijk dan de video hieronder, die ze in maart deelde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.