Wentworth Miller komt niet terug in Prison Break omdat hij geen heteroseksuele rollen meer wil spelen

Als je aan Prison Break denkt, denk je waarschijnlijk aan Michael (aka Wentworth Miller). Dé hottie vol tatoeages. Well, die ga je niet meer terugzien. Sterker nog, het hele nieuwe seizoen van Prison Break kan je vergeten. Want niet alleen Wentworth Miller stapt uit de serie, ook Dominic (die zijn broertje speelt) doet niet meer mee.

Allebei maakten ze dit nieuws bekend via Instagram. We praten je bij.

Wentworth Miller stopt met Prison Break

Na vijf seizoenen Prison Break, is het voor Wentworth Miller genoeg geweest. De 48-jarige acteur wil namelijk geen heteroseksuele personages meer spelen, en wil daarom zijn rol in Prison Break niet meer vervullen. Zo’n 7 jaar geleden, in 2013, kwam Wentworth uit de kast en hij vertelt nu dat hij in die tijd ontzettend veel negatief commentaar over zijn geaardheid kreeg.

De reden dat Wentworth Miller stopt, is omdat hij niet langer hetero-personages wil spelen. “I just don’t want to play straight characters. Their stories have been told (and told). So. No more Michael. If you were a fan of the show, hoping for additional seasons… I understand this is disappointing. I’m sorry.

Dominic Purcell stopt ook

In de post van Wentworth Miller lees je nog niks over het zesde seizoen, maar Dominic Purcell laat weten dat het zesde seizoen er niet zal komen. In een Instagram-post die inmiddels niet meer te zien is, liet hij weten dat hij er veel over heeft gesproken met Wentworth (zijn broer op het doek en vriend in het echte leven).

Dominic vertelde in de post dat hij de redenen van Wentworth legitiem vindt, en dat hij zijn vriend niet wil overhalen. Hij zegt dat ze het erbij laten en dat er geen zesde seizoen komt. Als er uiteindelijk toch wél een vervolg zou komen, is het zonder deze spelers.

Reageer op artikel:
Wentworth Miller komt niet terug in Prison Break omdat hij geen heteroseksuele rollen meer wil spelen
Sluiten