Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 20 sep 2018

Professioneel pizzaproever is een legit baan en hier meld je je aan

Als we voor de rest van ons leven nog maar een ding zouden mogen eten, hoeven we geen twee keer na te denken over wat dat is: pizza. Honderd procent. En voor een geluksvogel kan dit nu werkelijkheid worden. Je kunt nu namelijk betaald pizzaproever worden.

Betaald pizzaproever? Tell me more…

Ooni, een bedrijf dat zich specialiseert in outdoor pizza ovens, zoekt mensen die pizza’s voor ze willen testen. Dagelijks. Betaald. Klinkt dat als een droombaan, of klinkt dat als een droombaan? Als professioneel pizzatester krijg je een Ooni-buitenoven toegestuurd waarin je dagelijks (!) je eigen pizza’s mag bereiden. Dit houdt dus in dat je wel in het bezit moet zijn van vorm buitenruimte zoals een balkon of tuin. Buitenovens staan namlijk – je raadt het al – buiten.

De functie

Goed, je kunt dus professioneel pizzaproever worden. De vacature is wereldwijd uitgezet, wat betekent dat ook jij op je balkonnetje in Lutjebroek kans maakt binnenkort te lekkerste pizza’s te bakken in je buitenoven. Daarnaast hoef je óók geen topchef te zijn om de functie te kunnen bemachtigen. Een ‘passie voor eten’ is genoeg. HA, laat dat nou net goed zitten.

DIT BEN IK!

Zie jij jezelf wel dagelijks pizza’s bakken? Dan heb je tot 14 oktober de tijd om je aan te melden en Ooni te overtuigen van jouw liefde voor pizza’s, en wie weet ga jij voortaan door het leven als professioneel pizzaproever. En wees lief, nodig ons dan een keertje uit voor een pizzasessie bij jou thuis.

Kaaslovers opgelet – er bestaat een pizza met 111 soorten kaas

Ooni

Reageer op artikel:
Professioneel pizzaproever is een legit baan en hier meld je je aan
Sluiten