Redactie
Redactie Food 29 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Prosecco-taart en champagne-koekjes om je oud en nieuw feestje af te maken

Wat is oud en nieuw zonder drank? Precies, dat stelt niks voor. De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan normaal, maar sommige tradities blijven wel hetzelfde. Want om negen uur ‘s avonds is het eigenlijk wel de bedoeling dat je dronken bent, al is het thuis. Wij delen een heerlijk recept om je daarbij een handje te helpen, namelijk deze prosecco-taart en champagne-koekjes.

Duik maar snel de keuken in want wij hebben de recepten gevonden die van jouw kerstdiner een onvergetelijke avond maken.

Snacks voor oud en nieuw

Vier je oud en nieuw met je familie? Super gezellig, maar daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij. Om niet simpelweg een schaal paprikachips van Croky op tafel te gooien, is het wel zo leuk om iets origineels te bedenken.

Lucky you, want wij hebben de perfecte party snacks voor je gevonden. Prosecco-taart en champagne-koekjes zorgen ervoor dat je feestje instantly lit is.

Prosecco-taart en champagne-koekjes

Snacks zijn zo ongeveer het beste onderdeel van elk huisfeestje en deze taart en koekjes maken je oud en nieuw feestje helemaal af. Dus, pak een fles champagne, check het recept en ga vanmiddag nog even een uurtje in de keuken staan. Het gaat het waard zijn, dat weten we zeker.

Het beste hieraan is dat het super makkelijk te maken is. Ren nog even snel naar de Albert Heijn en haal je normale mix voor taart, cake of koekjes en bereidt deze zoals je altijd doet.

Nadat de snacks klaar zijn, schenk je er voorzichtig prosecco of champagne overheen. Om de lekkere smaak van champagne te krijgen, verpak je de taart in plastic en laat je het zolang mogelijk in de koelkast staan. Hoe langer je het nog in de koelkast kan laten staan, hoe beter de prosecco smaak naar voren gaat komen.

Als dit geen winning recept is voor je huisfeestje vanavond, weten we het ook niet meer.

Lees ook:  3x heerlijke cocktails die niet mogen ontbreken tijdens de feestdagen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Prosecco-taart en champagne-koekjes om je oud en nieuw feestje af te maken
Sluiten