Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Food 31 dec 2018

Prosecco-taart en champagne-koekjes om je oud en nieuw feestje af te maken

Wat is oud en nieuw zonder drank? Precies, dat stelt niks voor. Om negen uur ‘s avonds is het eigenlijk wel de bedoeling dat je dronken bent, zeker op een huisfeestje. Geef je zelf een huisfeestje vanavond en wil je dat iedereen na een uur al lam is? Maak dan deze prosecco-taart en champagne-koekjes.

Snacks voor oud en nieuw

Eerlijk is eerlijk, naar een groot feest in een club gaan met oud en nieuw valt heel vaak tegen. Als je het ons vraagt dan zijn huisfeestjes tijdens oud en nieuw het beste ooit. Ten eerste ben je dan alleen met je beste vrienden en irriteer je je niet aan andere dronken mensen. Ten tweede, er zijn snacks. Veel snacks.

Geef je vanavond een huisfeestje om samen met je beste vrienden het nieuwe jaar in te luiden? Super gezellig, maar daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij. Om niet simpelweg een schaal paprikachips van Croky op tafel te gooien, is het wel zo leuk om iets origineels te bedenken.

Lucky you, want wij hebben de perfecte party snacks voor je gevonden. Prosecco-taart en champagne-koekjes zorgen ervoor dat je feestje instantly lit is.

Prosecco-taart en champagne-koekjes

Snacks zijn zo ongeveer het beste onderdeel van elk huisfeestje en deze taart en koekjes maken je oud en nieuw feestje helemaal af. Dus, pak een fles champagne, check het recept en ga vanmiddag nog even een uurtje in de keuken staan. Het gaat het waard zijn, dat weten we zeker.

Het beste hieraan is dat het super makkelijk te maken is. Ren nog even snel naar de Albert Heijn en haal je normale mix voor taart, cake of koekjes en bereidt deze zoals je altijd doet.

Nadat de snacks klaar zijn, schenk je er voorzichtig prosecco of champagne overheen. Om de lekkere smaak van champagne te krijgen, verpak je de taart in plastic en laat je het zolang mogelijk in de koelkast staan. Hoe langer je het nog in de koelkast kan laten staan, hoe beter de prosecco smaak naar voren gaat komen.

Als dit geen winning recept is voor je huisfeestje vanavond, weten we het ook niet meer.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

19 last-minute decoratie ideeën voor oud & nieuw

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elite Daily

Reageer op artikel:
Prosecco-taart en champagne-koekjes om je oud en nieuw feestje af te maken
Sluiten