Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 7 dec 2019

Pulitzer’s Bar is de mooiste en gezelligste hotspot om met je vrienden cocktails te drinken

We weten niet hoe het met jullie zit, maar december draait bij ons volledig om leuke dingen doen met de mensen van wie we houden. Van een uitgebreid diner met familie tot aan een avond cocktails drinken met vrienden, deze maand mogen we onszelf hier best op trakteren. Goed nieuws voor iedereen die wel een drankje lust want Pulitzer’s Bar heeft een gloednieuw cocktailmenu.

Het prachtige hotel in Amsterdam staat hoog op onze bucket list met hotels waar we ooit nog willen slapen. Gelukkig kunnen we al de smaak van het hotel proeven, want in Pulitzer’s Bar kan je de hele avond terecht voor heerlijke drankjes.

Pulitzer’s Bar

Ga je in de weekenden vaak naar je lokale bar en ben je wel toe aan iets anders? We feel you. Wij gewoontedieren hebben bijna allemaal wel een standaard bar waar we altijd met onze vrinden naartoe gaan. We weten welke mensen er komen, welke muziek er gedraaid wordt en welke drankjes we drinken.

Wil je in december eens een andere plek bezoeken om een gezellig avondje met je loved ones te hebben? Dan is Pulitzer’s Bar een echte aanrader. Mocht je nog niet bekend zijn met Pulitzer of Pulitzer’s Bar, vertellen we je er graag meer over.

Pulitzer’s Bar is de tijdloze hotelbar die je vindt in het elegante Pulitzer hotel in Amsterdam. Bij binnenkomst heb je het idee dat je op bezoek bent in een prachtig grachtenpand en alles voelt luxe aan. Van het klassieke interieur tot aan de fancy drankjes, deze bar heeft alle ingrediënten voor een speciale avond.

Paint with the colors of fall. (#? @katymitten )

1,453 Likes, 16 Comments – Pulitzer Amsterdam (@pulitzer.amsterdam) on Instagram: “Paint with the colors of fall. (#? @katymitten )”

Een nieuw cocktailmenu

Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook. Mocht je nog meer redenen zoeken om hier naartoe te gaan, de bar heeft sinds kort een gloednieuw cocktailmenu. Het nieuwe menu is geïnspireerd op de meest bekende roman van Agatha Christie: Murder on the Orient Express. Fun fact: al deze personen zijn zelf wel eens in de bar geweest.

Pulitzer's Bar cocktails
Pulitzer’s Bar Pulitzer's Bar

Het verhaal is bij veel mensen bekend en de cocktails zijn geïnspireerd op de hoofdpersonen in dit meeslepende verhaal. De hoofdbartender Andrei Talapapenescu vertelt: “Na Ernest Hemingway voelde het juist om als basis van het nieuwe menu een roman te kiezen van een schrijver uit dezelfde tijd als Hemingway. Agatha Christie’s Murder on the Orient Express was een logische stap door de vele cocktails die gedronken werden in de trein en het feit dat alle hoofdpersonages wel eens te gast zijn geweest in Pulitzer’s Bar sinds het bestaan van de bar.”

Waan je dus in dit meeslepende verhaal en drink een van de cocktails van het menu: van The Conducter tot aan The Governess, welke cocktail verdenk jij ervan om de beste dorstlesser te zijn?

Pulitzer's bar cocktails
Pulitzer’s Bar Pulitzer's Bar

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pulitzer’s Bar is de mooiste en gezelligste hotspot om met je vrienden cocktails te drinken
Sluiten