Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 27 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Can you believe!? Queer Eye komt met een tweede seizoen op Netflix

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van het het nieuws dat Tom en Abby uit aflevering 1 van Queer Eye weer samen zijn (en nu zelfs verloofd!) is er weer nieuws wat ons makeover-hartje sneller laat kloppen. Jawel: er komt een nieuw seizoen van Queer Eye op Netflix!

Queer Eye seizoen 2

Het goede nieuws bevestigde Netflix in een persbericht. Verdere details laten nog even op zich wachten – geen premièredatum of hints over wie in het nieuwe seizoen een make-over krijgen – maar dat maakt ook helemaal niet uit: het nieuws van een tweede seizoen is al een feest an sich.

Een nieuw seizoen betekent make-overs bij nieuwe mensen, maar geen zorgen: de ‘Fab Five’ zal uit dezelfde heren bestaan. Dat maken we in ieder geval op uit de tweet van Karamo Brown, die in de serie bekendstaat om zijn goede levensadviezen en wijsheid. “Feeling extremely blessed to get to help more people with my four brothers who I love and am inspired by daily! #Fab5 let’s do this!!!!” Dat belooft dus weer een hoop plezier te worden.

Meer tweede seizoenen

Naast een tweede seizoen voor Queer Eye is er meer Netflix-nieuws. Er komt namelijk ook een tweede seizoen van de Netflix-series Dope, Drug Lords, Nailed It! en The Toys That Made Us. Plan je binge-avonden maar alvast!

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Can you believe!? Queer Eye komt met een tweede seizoen op Netflix
Sluiten