Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 2 februari 2019

Netflix komt wederom met een huiveringwekkende nieuwe serie

Netflix stelt ons vrijwel nooit teleur en komt nu weer met een bloedstollende nieuwe serie genaamd ‘Quicksand’. Eén ding is zeker: als je ‘The Sinner’ net als wij in één weekend hebt gekeken, ga je dat bij deze serie ook weer doen.

Quicksand van Netflix

‘The Sinner’, ‘You’, ‘Riverdale’ en ‘Élite’ zijn slechts een paar spannende series waar Netflix ons afgelopen jaar blij mee heeft gemaakt. Als je op zoek bent naar iets nieuws om te bingewatchen, heb je geluk. De streamingdienst komt namelijk met weer een nieuwe spannende serie dit jaar.

De Zweedse serie ‘Quicksand’ is de nieuwe titel die aankomend jaar op Netflix komt. Na het zien van de teaser weten we het zeker: dit moeten we zien.

Het verhaal van ‘Quicksand’

Uit de teaser maken we op dat de serie veel weg heeft van The Sinner. We zien voornamelijk veel bloed, de politie die iemand meeneemt op een elitaire school en veel chaos. Daarnaast zien we, net als in de serie ‘The Sinner’, wie er verdacht wordt van een misdrijf.

Gaandeweg komen we steeds meer te weten over de achtergrond van het meisje dat gearresteerd wordt en andere gebeurtenissen op de school. Mocht het bekend klinken, dat kan kloppen. De spannende serie is namelijk gebaseerd op het gelijknamige boek van Malin Persson Giolito.

Mocht je de serie dit weekend meteen willen bingewatchen, dan heb je pech. Pas vanaf 5 april dit jaar kan je de serie kijken op Netflix. Tot die tijd entertainen we onszelf met de andere interessante series die de streamingdienst te bieden heeft.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De film over seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron in de hoofdrol wordt geboycot

Vogue

Reageer op artikel:
Netflix komt wederom met een huiveringwekkende nieuwe serie
Sluiten