Open en eerlijk – Quotes van celebrities die bewijzen dat je niet enige bent met anxiety

Wanneer we fysiek niet in orde zijn is dat overduidelijk. We moeten overgeven of hebben flink pijn. Mentale gezondheid is even belangrijk als fysieke gezondheid, alleen is het een stuk lastiger te constateren. Geloof ons, je bent niet de enige die struggles heeft hiermee. De volgende celebrities deden een boekje open en Amen.

Soms is het gewoon fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Je hart luchten en vertellen wat er in je hoofd omgaat kan veel rust geven. Merk jij dat het mentaal even niet zo lekker gaat? Praat hierover met een geliefde of een specialist.❤️

Deze celebrities deden een boekje open over hun mentale gezondheid

We feel them. Anxiety attacks zijn allesbehalve leuk.

Hailey Bieber

“Mensen vroegen ‘hoe gaat het?’ en ik zei altijd ‘het gaat goed, het gaat goed.’ Maar eigenlijk huilde ik de hele nacht in mijn hotelkamer. Het leven is soms echt waardeloos en dat is moeilijk. Dingen zijn moeilijk. Ik denk alleen dat hoe meer we er open over zijn, hoe meer we mensen kunnen helpen bij het vinden van oplossingen.”

Kourtney Kardashian

“Iedereen gaat anders om met moeilijke tijden in het leven. Ik ben over het algemeen geen nerveus persoon, maar ik word wel erg angstig. Ook wordt ik enorm misselijk: ik heb het gevoel dat ik niet kan eten, maar ik dwing mezelf om gezond te blijven. Toch, als mijn angst extreem is, voelt het alsof mijn lichaam de hele dag calorieën verbrandt. Op dit soort dagen probeer ik cafeïne, alcohol en te veel suiker of eigenlijk alles wat het erger kan maken, te vermijden. Ik heb gemerkt dat trainen echt helpt. Natuurlijk, als ik een angstige dag heb, is mijn training veel moeilijker. Maar dan voelt het goed om er toch voor te gaan!”

Adele

“Ik ben bang voor een groot publiek. Ik word doodsbang. Vlak voor een show in Amsterdam was ik zo zenuwachtig dat ik ontsnapte via de nooduitgang. En eenmaal in Brussel heb ik over iemand heen gekotst. Ik kon het gewoon niet verdragen, want ik houd niet van toeren. Ik heb vaak angstaanvallen.”

Lili Reinhart

“School was een grote bron van angst voor mij. Ik haatte school. Ik heb sociale angst en dat ontwikkelde zich al toen ik nog kind was. Ik had moeite met verjaardagsfeestjes, want de angst was er altijd. Ik smeekte mijn moeder om me met rust te laten. Op een gegeven moment heb ik zelfs een semester thuisscholing gedaan, omdat ik me zo ellendig voelde op school. Ik werd niet gepest, maar depressie zit in mijn familie en dat is iets dat moeilijk te verwerken is. Er was geen bepaalde reden waarom ik me zo voelde, maar je hebt geen reden nodig: het is een depressie.”

Selena Gomez

“Tours zijn voor mij echt eenzaam. Mijn gevoel van eigenwaarde daalt altijd flink. Ik wordt depressief en  angstig. Ik krijg paniekaanvallen vlak voordat ik het podium op ga of vlak na ik het podium verlaat. Ik heb het gevoel dat ik mijn fans niets geef. Wat ik wil zeggen is dat het leven zo stressvol is, waardoor ik vaak wil ontsnappen. Maar ik was nooit mijn eigen dingen aan het uitzoeken, dus ik had het gevoel dat ik geen wijsheid had om te delen ”

Miley Cyrus

“Ik kreeg als kindster al angstaanvallen. Dat waren opvliegers, flauwvallen en/of overgeven. Het gebeurde altijd voor shows en dan moest ik ze annuleren. De angst begon voort te komen uit angst. Ik was bij mijn vrienden en dacht: ik zou zoveel plezier moeten hebben. Je komt in een gat en het lijkt alsof je er nooit meer uit kunt komen. ”

Seventeen

Reageer op artikel:
Open en eerlijk – Quotes van celebrities die bewijzen dat je niet enige bent met anxiety
Sluiten