Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 29 aug 2020

WOW – Dit is waar ‘Rain On Me’ van Ariana Grande en Lady Gaga echt over gaat

Dat Lady Gaga en Ariana Grande samen een nummer uitbrachten is je vast niet ontgaan. Het nummer ‘Rain on Me’ verscheen op het Chromatica album van Gaga en is een regelrechte hit. Maar wist je dat dit is waar het nummer echt over gaat?

Het nummer klinkt als een feelgood song, maar die diepere betekenis is minder vrolijk. Lady Gaga en Ariana deden een boekje open over waar het nummer vandaan komt.

Waar ‘Rain On Me’ van Lady Gaga en Ariana Grande echt over gaat

Het nummer laat ons keihard meezingen en even alle ellende van 2020 vergeten. Het is het nummer dat je nodig hebt als je in een diepe huilbui zit. En die huilbui, dat is precies waar het nummer echt over gaat. In een interview met Apple Music’s Zane Lowe onthult Gaga de diepere betekenis van Rain On Me.

“This is about an analog of tears being the rain. And you know what it’s also a metaphor for is the amount of drinking that I was doing to numb myself. I’d rather be dry. I’d rather not be drinking, but I haven’t died yet. I’m still alive. Rain on me. Okay, I’m going to keep on drinking. This song has many layers” vertelt Lady Gaga aan Zane.

En ook Ariana tweet over het nummer. Zij en Gaga hebben het beste uit hun pijn gehaald en daar rolde uiteindelijk deze pophit uit, inclusief extravagante videoclip.

Het nummer gaat er dus over dat het bevrijdend is om even lekker een potje te janken. De boodschap die ze willen meegeven is dat het beter is je gevoel eruit te laten, dan het te verdoven met alcohol. De regen is een metafoor voor je tranen en soms moeten die flink rollen.

Wij zijn benieuwd of je nu nog steeds hetzelfde naar het nummer luistert. See for yourself.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WOW – Dit is waar ‘Rain On Me’ van Ariana Grande en Lady Gaga echt over gaat
Sluiten