Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 26 nov 2019

Zac Efron krijgt een realityserie genaamd ‘Killing Zac Efron’ en dit is alles wat je erover wil weten

Zac Efron heeft al aardig wat acteerklussen achter de rug en we kunnen voor altijd naar deze man blijven kijken. Gelukkig is het einde nog lang niet in zicht, want Zac speelt binnenkort de hoofdrol in zijn eigen realityserie genaamd Killing Zac Efron.

We zijn natuurlijk heel blij dat we weer kunnen genieten van een show met Zac, maar de titel beangstigt ons ook een beetje. Waar gaat de serie precies over?

Zac Efron

Zac kennen we voornamelijk als acteur die in verschillende films speelde, maar vooral uit zijn glansrol in High School Musical als Troy. Afgelopen jaar liet hij zijn acteertalenten zien in de film Extremely Wicked, Shokingly Evil and Vile. Hierin speelde hij Ted Bundy, een seriemoordenaar uit de jaren ’70.

In deze film liet hij al zien dat hij niet alleen de altijd vrolijke, knappe hunk kan spelen, maar ook een andere kant heeft. Hierom zijn we een beetje beangstigd door de titel Killing Zac Efron, want waar gaat dit over?

Can you see it ?…? If you want to, click the link in my bio. ? @kasey

2.8m Likes, 17.6k Comments – Zac Efron (@zacefron) on Instagram: “Can you see it ?…? If you want to, click the link in my bio. ? @kasey”

Killing Zac Efron

Killing Zac Efron, zo gaat de realityserie van de acteur heten. Het online videoplatform Quibi liet weten dat de serie groen licht krijgt. Hoewel de titel doet vermoeden dat Zac zichzelf wat aan wil doen, is de serie minder heftig dan ‘ie klinkt.

De inhoud van de serie

Waar realityserie wel over zal gaan is de passie van de acteur voor de wildernis en surviving. In de serie zal hij ergens in de wildernis op een onbewoond eiland gedropt worden. Het enige wat hij hier heeft is wat basis gereedschap en een gids. Zonder contact te hebben met de buitenwereld moet hij zien te overleven (en goede content maken) voor 21 dagen.

De reden voor de serie

Nu horen we je denken: waarom zou je dit vrijwillig doen? Zac vertelt dat hij juist positieve energie krijgt in dit soort extreme situaties en dat hij het leuk vindt op zoek te gaan naar oplossingen die hem uitdagen. “I am excited to explore any uncharted territory and discover what unexpected adventure awaits!” zegt hij.

?

2.7m Likes, 19k Comments – Zac Efron (@zacefron) on Instagram: “?”

Meer dan acteren

Hoewel we hem natuurlijk vooral kennen als acteur, heeft Zac ook veel interesse opgebouwd voor fitness en het buitenleven. Dit kunnen we goed zien op zijn Instagram-pagina waar we full-body workouts (smelt) en shots uit de natuur kunnen zien.

Wanneer de première van de serie is weten we nog niet, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten om non-stop naar Zac te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zac Efron krijgt een realityserie genaamd ‘Killing Zac Efron’ en dit is alles wat je erover wil weten
Sluiten