Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 13 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

XOXO – Alles wat we so far weten over de reboot van Gossip Girl

Na zes seizoenen was het tijd om afscheid te nemen van de avonturen van Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan. Althans, tót de reboot van Gossip Girl komt. Want dat er een reboot komt, weten we al een tijdje. Maar hoe zit het daar nou eigenlijk mee?

Van nieuwe karakters tot nieuwe plots: dít is alles wat je moet weten om alvast excited te worden.

Reboot Gossip Girl

In de zomer van 2019 werd na lang speculeren bekend gemaakt dat de serie een reboot zou krijgen. Een compleet nieuwe serie van HBO Max die zich afspeelt in The Upper East Side zit eraan te komen. Het gerucht dat er een tweede Gossip Girl zou komen ging al een tijdje de ronde, maar vorig jaar werd het eindelijk officieel.

Dit is alles wat we weten over de reboot van Gossip Girl.

1. Het filmen gaat beginnen

De productie lag een tijdje stil vanwege corona, maar het lijkt erop alsof het filmen dan toch echt gaat beginnen. Vanaf oktober 2020 zal de productie van start gaan. Wanneer de officiële releasedatum is blijft nog even spannend, naar verwachting zal dat pas volgend jaar zijn.

2. De nieuwe cast brengt diversiteit

Inmiddels heeft Warner Media een groot deel van de cast bekendgemaakt en wij kunnen alleen maar zeggen: er komt meer diversiteit naar The Upper East Side. En daar zijn we natuurlijk alleen maar blij mee. Ben je klaar voor de nieuwe Serena van der Woodsen en Blair Waldorf? Hier kun je de hele nieuwe cast van Gossip Girl zien én er uiteraard meer over lezen.

3. Kristen Bell wordt weer de verteller

XOXO, onze favoriete stem keert terug in de reboot van Gossip Girl. Josh Schwartz en Stephanie Savage bevestigden dat ze Kristen echt niet konden vervangen. “Kristen Bell has always been and will always be the voice of Gossip Girl.”

4. We krijgen te weten wat er met Serena, Blair en Dan is gebeurd

Wat er is gebeurd met de studenten Serena, Blair en Dan, krijgen we te weten in de reboot. De executive producer Joshua Safran bevestigde in een interview dat het geheim zal worden verklapt.

5. De reboot bevat meer diversere verhaallijnen

De reboot van Gossip Girl zal meer POP (people of color) en queer-verhaallijnen bevatten. Joshua Safran gaf toe dat een verandering hoog nodig was. In de reboot zal de focus dan ook liggen op LGBTQ+-verhaallijnen: “There’s a lot of queer content on this show. It is very much dealing with the way the world looks now, where wealth and privilege come from, and how you handle that.”

6. Hier kun je de reboot van Gossip Girl zien

De reboot van Gossip Girl zal te zien zijn via de nieuwe streamingdienst HBO Max (waar Pretty Little Liars ook te zien zal zijn). HBO Max is beschikbaar sinds mei 2020, maar het is nog niet bekend wanneer de premiere van Gossip Girl zelf zal zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
XOXO – Alles wat we so far weten over de reboot van Gossip Girl
Sluiten