Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 2 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

De romantische comedy ‘How to Lose a Guy in 10 Days’ komt terug als tv-serie

We hebben goed nieuws om je weekend mee in te luiden. De klassieke romantische comedy How to Lose a Guy in 10 Days komt officieel terug. De film krijg een reboot in de vorm van een tv-serie en dit is alles wat we er over weten.

How to Lose a Guy in 10 Days kwam uit in 2003 en dus hebben velen onder ons deze film gezien toen ze nog jong waren. Het was een enorme hit en het verhaal van Andie (Kate Hudson) en Benjamin (Matthew McConaughey) gaat nu verder.

How to Lose a Guy in 10 Days reboot

How to Lose a Guy in 10 Days was een groot succes in 2003 en er zijn weinig mensen die nog nooit van het verhaal hebben gehoord. De film was blijkbaar zo populair dat het nu een reboot verdient. Gisteren liet E!News weten dat het Amerikaanse platform Quibi bezig is met de ontwikkeling van een spin-off serie.

Over de serie

Er is helaas nog weinig bekend over hoe de reboot eruit komt te zien. Wel weten we wie de serie gaat schrijven en dat is Guy Branum. Mocht deze naam je bekend voorkomen kan dat kloppen. Guy heeft namelijk ook tv-series zoals MTV’s Awkward en The Mindy Project geschreven. En als we kijken naar die series vertrouwen we hem wel met het verhaal van de romantische comedy.

Guy postte het nieuws gisteren op Twitter: “We were all certain you could not make a good romantic comedy anymore because print media is dead and RomCom ladies have to work at magazines, but against the tides of history, Quibi & Paramount have agreed to let me re-write “How To Lose A Guy In 10 Days.”

Hij reageerde vervolgens op zijn eigen Tweet met een GIFje van Matthew McConaughey. “I will be observing and consulting numerous photos of shirtless Matthew McConaughey to properly research this task,” schreef hij hierbij. We zijn benieuwd of de serie net zo goed wordt als de klassieke film.

E!News

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De romantische comedy ‘How to Lose a Guy in 10 Days’ komt terug als tv-serie
Sluiten