Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 18 sep 2018

De reboot van Sabrina, the Teenage Witch komt van de makers van Riverdale

Ons kinderhart ging een tandje sneller kloppen toen we hoorden dat er een remake van de bekende serie Sabrina, the Teenage Witch komt. En nu we weten dat hij van de makers van Riverdale is, kunnen we ons geluk al helemaal niet op.

Sabrina, the Teenage Witch

Iedereen die is opgegroeid in de jaren ’90 herinnert zich haar vast nog wel. Sabrina Spellman, het tienermeisje dat als half heks, half mens samen met haar kat Salem bij haar twee tantes in huis woont. Als kind konden we geen genoeg krijgen van de show, en nu krijgen we hem terug in een nieuw jasje. Hopen dat er ook in de reboot ruimte is voor Sabrina’s sassy kat Salem, want dat is en blijft wat ons betreft toch de ster van de show.

The Chilling Adventures Of Sabrina

De reboot van Sabrina, the Teenage Witch zal The Chilling Adventures of Sabrina gaan heten en komt van de hand van de makers van Riverdale. In het verhaal komt Sabrina er in haar puberteit achter dat ze half heks, half sterveling is. Waar dit in de originele show op een komische manier werd neergezet, zal dit in de reboot wel anders zijn. Deze keer is Sabrina’s grootste zorg namelijk niet haar eigen struggle met haar gave, maar is ze ook nog eens de enige die de wereld kan beschermen tegen ‘duistere krachten’. Kijk, daar houden we van. De makers van Riverdale kennende kunnen we een behoorlijk creepy show verwachten. De teaser liegt er dan ook niet om.

Chilling Adventures of Sabrina | Teaser: Happy Birthday [HD] | Netflix

A witch’s 16th birthday is very special. The Chilling Adventures of Sabrina tells the story of Sabrina Spellman (Kiernan Shipka), a half-witch half-mortal teenage girl. She’s been waiting her whole life for her 16th birthday, but something wicked this way comes, forcing her to choose between the path of light and the path of night.


The Chilling Adventures of Sabrina zal vanaf 26 oktober op Netflix te zien zijn, dus wij weten wel wat we aan het bingen zijn rond Halloween. Zin in! Oh en hierbij nog een paar gifjes van Salem, puur omdat hij fantastisch is.

De trailer van seizoen 3 van Riverdale laat een cult zien en het is mega intens

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De reboot van Sabrina, the Teenage Witch komt van de makers van Riverdale
Sluiten