Trix Jacobs
Trix Jacobs Food 30 dec 2019

7 overheerlijke recepten voor op je oud en nieuw feestje

Pizza, maar dan net anders

Hapjes oud en nieuw feestje 2

Als je een beetje bent uitgekeken op de standaard Piccolini’s zijn de courgette pizza’s de perfecte vervangers. Dit is een van de recepten waar je niet lang mee bezig bent, dus ideaal voor op je oud en nieuw feestje. Je kan variëren met de toppings, dus heel makkelijk om het af te stemmen op je eigen voorkeur. Ook handig voor de vegetarische gasten op je feestje. Het handige aan dit recept is dat je niet per se vlees hoeft te gebruiken, lekker skippen dus als je dat niet wil. Bij dit hapje is het heerlijk om even je verstand op nul te zetten en je creativiteit lekker de vrije loop te laten.

Er is dus ook niet echt een specifieke ingrediëntenlijst, maar een courgette in huis hebben is wel zo handig. Ook tomatensaus en kaas horen bij de basis, dus zorg ervoor dat je dat ook bij de hand hebt. Bedenk vervolgens wat je lekker vindt op een gewone pizza en haal dat in huis. Denk bijvoorbeeld aan cherrytomaatjes, paprika, champignons of kleine stukjes salami. Je kan het zo bont maken als jezelf wil.

Vervolgens hoeven de courgettes maar tien minuutjes een voorverwarmde oven in van 180 graden. Lang hoeft het dus zeker niet te duren en je kan het zo serveren aan je gasten. Ideaal voor oud en nieuw.

Popsugar

Reageer op artikel:
7 overheerlijke recepten voor op je oud en nieuw feestje
Sluiten