Dít is de reden dat Travis Scott van Instagram verdween en het heeft alles met Kylie Jenner te maken

Afgelopen weekend verdween rapper Travis Scott ineens van Instagram, zonder aankondiging. Niemand wist waarom en dus begon het speculeren al snel. Had het te maken met de Halloweenfeestjes van de Kardashian-Jenners? Was er drama gaande in de familie?

Gelukkig ging het niet om een drama, maar heeft het wel alles met Kylie Jenner en dochter Stormi Webster te maken.

Travis Scott verlaat Instagram

Het is geen geheim dat de Kardashian-Jenners groot fan zijn van Halloween. En hoewel dat feestje er dit jaar anders uit zag dan normaal, trok de familie zich er vrij weinig van aan. Kendall werd vijfentwintig en dus was het reden voor een feest in een hotel in West Hollywood. Er volgden bakken kritiek en momager Kris Jenner die het voor haar familie opnam (ofcourse).

Kendall Jenner als Pamela Anderson, Kylie Jenner als Queen Snake en Travis Scott als Batman: ze gingen er dit jaar wederom voor. Travis Scott koos voor een volledige bruine outfit in plaats van zwart en fans maakten hem belachelijk op Instagram. Ze vonden zijn outfit op een kakkerlak lijken en waren niet bang dat te vertellen. Maar ineens verdween Travis Scott van het sociale medium en leek hij weggepest.

Focus op familie

Toch is niets minder waar, volgens Page Six heeft Travis Scott zijn account tijdelijk gedeactiveerd om zich op zijn familie te focussen. En dat lijkt weer alles te maken te hebben met Kylie Jenner en dochter Stormi Webster. “Halloween had nothing to do with it,” vertelt een bron. “He is focusing on his family and their well-being and wants to influence his fans to do the same instead of being so consumed with social media.”

Dit komt nadat er in oktober al werd gespeculeerd over de comeback van Kylie en Travis nadat Kylie een foto op Instagram postte met hem. Het leek er allemaal iets meer dan vriendschappelijk aan toe te gaan en Kylie deelde de foto met haar 198 miljoen volgers. Travis reageerde een rij smileys onder de foto: “💥☄️🏊🏽‍♂️🏊🏽‍♂️”.

Reageer op artikel:
Dít is de reden dat Travis Scott van Instagram verdween en het heeft alles met Kylie Jenner te maken
Sluiten