Jill Goetschalckx
Jill Goetschalckx Post 21 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Vanavond slaap jij naakt en wel om deze 5 redenen

Van slapen krijgen we nooit genoeg. Echt niet. Maar met de stijgende temperaturen veranderen jij en je bed ineens in een natte dweil. Voorkom dit en ga naakt slapen! En niet alleen omdat het koeler is, maar ook om andere redenen kun je net zo goed het hele jaar door in je Adam-en-Eva-kostuum slapen. En ja, betere seks is er eentje van.

1. Je slaapt als Doonroosje

Je raakt niet verstrikt tussen lakens en wordt niet meer midden in de nacht wakker omdat je T-shirt verkeerd om zit, in slaap vallen is zo geen lastige klus meer en ‘s ochtends voel je je als herboren.

2. Het scheelt tijd

Je hoeft geen pyjama te kopen, hebt minder kleren om te wassen en minder kleding om op te bergen (lees: meer ruimte voor schoenen, jurkjes en jassen).

3. Je voelt je sexy

Geen knellende bh, geen vormloos t-shirt. Dat geeft niet alleen een vrij gevoel, maar kan er zelfs voor zorgen dat je gelukkiger wordt met jezelf.

4. Het is beter voor je huid

De hele dag zit je lichaam bekneld en verscholen achter lagen stof. Geef je lichaam – en vooral de lady parts – een kans om te luchten en te ademen en stap in je Adam-en-Eva-kostuum het bed in. Hierdoor verstoor je het natuurlijke ritme van je lichaamstemperatuur niet. Je vagina ‘luchten’ is bovendien goed voor de ontwikkeling van bacteriën.

5. Meer stomende seks

Met je blote billen in bed stappen, maakt ook degene die naast je ligt een stuk vrolijker. Of dat nu iemand is die je uit de kroeg hebt opgepikt of je vriendje; naakt slapen staat gelijk aan een wilde nacht. Het hormoon exytocine gaat dan namelijk skyhigh, wat betekent dat je stressniveau daalt, je je meer tot je partner voelt aangetrokken en je libido verhoogt. Fun fact: naakt slapen zou sterker zaad opleveren. Interessant.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vanavond slaap jij naakt en wel om deze 5 redenen
Sluiten