Reebok produceert bizarre Toy Story sneakers die iedere Disney Pixar fan wil hebben

Over twee dagen is het zover, dan draait Toy Story 4 eindelijk in alle Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten en zitten woensdag tussen alle kids in de bioscoop, dat strand komt later wel. Je begrijpt dus wel dat ons hart een sprongetje maakte toen we deze nieuwe sneakers van Reebok zagen. Neem mijn geld, deze sneakers zijn fantastisch.

Oké, het zijn niet de mooiste sneakers die we ooit gezien hebben, maar gaaf zijn ze wel.

BAIT x Reebok x Toy Story

Je hoeft gelukkig niet te kiezen tussen je twee favoriete personages. De linkerschoen is namelijk in Buzz Lightyear thema en de rechterschoen in het thema van Woody. En stiekem hopen wij dat er – net als in de film – ‘Andy’ onder de Woody-sneaker staat.

toy story sneakers Reebok
toy story sneakers Reebok

De schoenen zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Disney Pixar, Reebok en online sneakergigant BAIT. De sneakers barsten van de bizarre details, zoals het Lightyear logootje en de rode flanellen details op Woody’s sneaker, wat refereert naar het sjaaltje dat hij altijd om zijn nek draagt.

Het nadeel is alleen dat Reebok slechts een handvol paren gaat maken en er maar een paar lucky ones zijn die deze schoenen uiteindelijk mogen dragen. Het is dus bijna onmogelijk om een paar te bemachtigen, tenzij je heel rijk of heel bekend bent, of heel rijk én bekend.

Toy Story 4

Lang dachten we dat het Toy Story verhaal rond was na drie films, maar tot onze grote verbazing kwam Disney Pixar toch met een vierde film. In deze film ontdekken de toys dat er een pretpark in de buurt is, waardoor ze niet langer meer nodig zijn. De toys weten met zichzelf even geen raad en Sporky belandt zelfs in een existentiële crisis, de film snijdt dus een heel actueel onderwerp aan.

Toy Story 4 | Official Trailer

On the road of life there are old friends, new friends, and stories that change you. Watch the new trailer for Toy Story 4 now, in theatres June 21. Woody has always been confident about his place in the world and that his priority is taking care of his kid, whether that’s Andy or Bonnie.

Toy Story 4 draait vanaf woensdag 26 juni in alle bioscopen.

9gag

Reageer op artikel:
Reebok produceert bizarre Toy Story sneakers die iedere Disney Pixar fan wil hebben
Sluiten