Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Mila Kunis reageert op Ashton Kutchers awkward rode loper-moment met Reese Witherspoon

Reese Witherspoon en Ashton Kutcher lijken toch niet zó comfortabel met elkaar te zijn als co-stars, als we de persfoto’s die bij de première van de nieuwe Netflix-film Your Place Or Mine moeten geloven.

Your Place Or Mine: onscreen vs. offscreen

Zou de chemistry tussen de twee dan toch alleen goed acteerwerk zijn? Het lijkt er wel op. Ashtons vrouw Mila Kunis kon het dan ook niet laten om hier op te reageren.. “You guys look so awkward on the red carpet together”, grapt ze.

Photo Credit: Billy Bennight/AdMedia./Sipa USA

Reese Witherspoon reageert zelf ook.

We moeten eerlijk bekennen: Mila Kunis heeft een punt. De foto’s laten niet per sé een comfortabele Reese Witherspoon en Ashton Kutcher zien, althans, zo ziet het er uit. Zoals Mila Kunis het verwoordt: best awkward. Reese Witherspoon kwam echter snel met een reactie op alle vraagtekens die werden gezet bij de foto’s.

Het blijkt dat de persfoto’s toch niet al te veel vrijgeven over de relatie tussen de co-stars. In een reactie op de foto’s bevestigde Reese Witherspoon dat zij al goede vriendinnen was met Mila Kunis voordat ze begon aan deze film. Ze had vooral ontzettend veel lol met Ashton Kutcher tijdens het filmen en ze werkten veel aan het perfectioneren van de onscreen chemistry. Dit resulteerde in een vriendschap en een geweldig leuke tijd voor beiden filmsterren tijdens de opnames, maar we hopen toch wel dat de onscreen chemistry meer aanwezig is dan de offscreen chemistry op de rode loper.

Ashton Kutcher sluit het commentaar af.

Nu zal je je wel afvragen: had Ashton Kutcher hier zelf ook nog iets aan toe te voegen? Jazeker! De filmster stelde vast dat als wij willen weten of er wel of niet chemistry is tussen hem en Reese Witherspoon, we gewoon de film moeten gaan kijken, welke 10 februari in premiére gaat. Kort maar krachtig!

Oh en zoals je hieronder kunt zien.. is het niet alleen maar awkward.

Reese Witherspoon Ashton Kutcher première
Première Your Place Or Mine Netflix Media Center

Cute – Deze 7 beroemde koppels hebben elkaar ontmoet op de set

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.