Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian reageert op het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Regé-Jean Page, aka The Duke of Hastings, aka Simon Basset niet terugkeert in het tweede seizoen van Bridgerton. En dat nieuws sloeg bij fans in als een bom (hij was de enige reden dat we keken). Niemand minder dan Kim Kardashian reageert op zijn vertrek en zegt wat wij allemaal denken.

Afgelopen weekend werd de reden van zijn vertrek bij Bridgerton bekend.

Regé-Jean Page niet te zien in Bridgerton seizoen 2

Hoewel we al wisten dat het tweede seizoen van Bridgerton zich vooral op de oudste Bridgerton-broer Anthony zou gaan focussen, hadden we niet verwacht dat we The Duke niet meer terug zouden zien. Afgelopen vrijdag werd het nieuws bekendgemaakt via de officiële kanalen van Bridgerton en de social media-accounts van Regé-Jean Page.

Op Instagram zagen we hoe Lady Whistledown voor deze keer haar Society Papers had verruild voor social media. Daarin stond dat ze The Duke of Hastings enorm gaan missen en dat Daphne Bridgerton wel in de serie te zien blijft. En dat leverde veel reacties op, onder anderen van Kim Kardashian (die groot fan is van de serie). Ze reageert onder de Instagram-post van Bridgerton wat we allemaal denken, “Wait!!! WHAT????” Daarna zet ze het bericht in haar Instagram Stories met de tekst, “I’m NOT ok!!!!! What is happening!!??? How can this be???”

Instagram / @kimkardashian

Reacties

Zo schrijft een fan, “You guys know he is the reason we watch right? 💔💔” en een ander voegt daaraan toe, “This can’t be true??!!?? Simon is the show.” Andere fans hopen nog dat het een 1 April-grap is door te schrijven, “It’s a little late for April Fools jokes! 🤨” en, “April Fools was yesterday!” en over het algemeen zijn fans vooral heel erg teleurgesteld. “NOOOOOOOOOO NOOOO NO NO NO WHY.” en, “NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO” reageren anderen.

Ook Regé-Jean Page zelf reageert onder de officiële Bridgerton-post. Hij bedankt zijn Bridgerton-familie voor de kans die hij heeft gekregen. “It’s been an absolute pleasure and a privilege! Joining this family – the connection on and off screen, with our cast, our crew, all the incredible fans, has been like nothing I could have ever imagined – the love is real and will just keep growing ❤️❤️❤️💫”

Reden van vertrek

Zijn vertrek heeft gelukkig niets te maken met een ruzie tussen hem en Netflix. Regé-Jean Page had altijd gepland om maar één seizoen van de serie te spelen. In een interview met Variety legt hij uit dat hij zijn rol accepteerde met de wetenschap dat Simon een karakter was dat alleen in het eerste seizoen te zien zou zijn. “It’s a one-season arc. It’s going to have a beginning, middle, end – give us a year,” vertelt hij over zijn gesprekken met de producers van Bridgerton. Toch moeten wij nog even bijkomen van het nieuws.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.