Gifjes om te sturen naar die vriend(in) bij wie de relatie net over is

Is de relatie van een vriend of vriendin van je net gestrand, dan is het niet gek als hij/zij even in een put belandt. Diegene kan alle support gebruiken en natúúrlijk zorg jij hiervoor. Het is allemaal al moeilijk genoeg. Support geef je in de vorm van liefde en goede gesprekken, maar ook in de vorm van memes.

Het einde van de relatie

Wanneer twee mensen ontzettend van elkaar houden en misschien wel al jaren bij elkaar zijn, is het niet niks wanneer het uitgaat en je van de één op de andere dag zonder elkaar door het leven gaat. Op zo’n momenten is een glimlach tevoorschijn toveren wel het minste waar je zin in hebt. No way José. Het is allemaal hartstikke k*t en het is ontzettend moeilijk om het van de positieve kant te bekijken.

Hoe fijn als je die vriend(in) dan tóch aan het lachen kan maken, al is het maar voor een paar seconden. Met deze memes kom je een heel eind. Is jouw relatie net verbroken? Dan zijn deze speciaal voor jou.

De leukste memes

Kies passende memes uit het volgende rijtje uit. Needless to say: niet alle memes passen bij alle situaties. Beetje lullig om een meme te sturen waarin iemands lover belachelijk wordt gemaakt terwijl de band nog steeds oké is en hij of zij geen slecht persoon is.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Mochten deze memes nu écht niet helpen, zorg dan dat je regelmatig knuffels uitdeelt. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn: soms is een simpel gebaar meer dan genoeg en kan één omhelzing de troost bieden die iemand nodig heeft.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


16 belangrijke mijlpalen in een relatie waar je zelden iemand over hoort

Reageer op artikel:
Gifjes om te sturen naar die vriend(in) bij wie de relatie net over is
Sluiten