Lobke Killaars
Lobke Killaars Love & Life 3 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom je beter een hond kan nemen dan een relatie

Misschien ben je wel aan het daten en zie je jouw crush en jij al helemaal voor je in een relatie. Leuk hoor, zo’n romance. Maar misschien wil je toch even overwegen gewoon een hond te nemen. Wel zo makkelijk.

Relatie vs hond

Misschien vinden mensen het gek dat je een viervoeter neemt in plaats van een echte relatie. Maar wanneer je zegt dat jij je ‘ware liefde’ hebt gevonden is er echt niemand die hoeft te weten dat dit je hond is. Kijk, dit is waarom je voor die hond moet gaan in plaats van die relatie:

Ze zijn minder duur

Iedereen die in een relatie zit of hier ooit in heeft gezeten weet: het is geen goedkoop grapje. Je wilt samen dingen doen, originele cadeaus geven voor de Big B-day van de ander en ‘even een avondje uiteten’ komt al snel neer op een fortuin uitgeven omdat een 3-gangenmenu zo gezellig lang duurt.

Een hond kost ook geld, maar bokst niet op tegen de kosten die een relatie met zicht meebrengt.

Het maakt ze niet uit welke film je kijkt

Een hond zit niet aan je hoofd te zeuren omdat je alweer Dirty Dancing wilt kijken. Een hond komt bij je liggen en begrijpt je. Kunnen jullie lekker samen The Time Of Your Life hebben.

Daarnaast: je hoeft ook geen films of series met iemand anders mee te kijken. De afstandbediening is allll yours.

Je kan ze alles vertellen zonder onderbroken te worden

Alle grappige verhalen, irritaties en gevoelens kun je uiten bij je hond zonder dat deze je ook maar een moment onderbreekt. Je kan uren blijven ratelen, (s)he’s there for you. Ze kunnen natuurlijk niet zo goed terug praten en vragen stellen. Dat is dan wel een beetje jammer.

Ze zijn altijd blij je te zien

Hoewel je lover je waarschijnlijk – hopelijk – ook graag ziet, is een hond al-tijd blij om je te zien.

Je hoeft geen rekening met ze te houden

Dit klinkt grof en we bedoelen natuurlijk niet dat jij je hond moet verwaarlozen (in tegendeel!), maar als jij in de avond wat vrienden wilt uitnodigen is er in ieder geval niemand die je tegenhoudt. Toestemming vragen? Aan wie?

Ze zorgen dat jij meer lakens hebt

Je hond neemt geen lakens in beslag en dat betekent MEER DEKEN VOOR JOU. Kan je zonder blokkade van de ene kant naar de andere kant van je bed rollen. Vrijheid.

Is het nou echt nodig om je relatie te definiëren? Nope, en dat is niet erg

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.