Er komt een nieuwe remake van Home Alone en het internet is natuurlijk woest

Een nieuwe dag, een nieuwe remake dat aangekondigd wordt. Gisteren werd bekendgemaakt dat onze favoriete kerstfilm ooit, Home Alone, een remake gaat krijgen. Je raadt het al: het internet gaat los.

Disney+, een nieuwe streaming service dat in november in de Verenigde Staten wordt gelanceerd, maakte het nieuws gisteren bekend. Dit is alles wat we over de remake weten.

Home Alone remake

Het lijkt erop dat er geen dag voorbij gaat zonder dat er aangekondigd wordt dat er een remake van iets komt (kuch How To Lose A Guy in 10 Days kuch). Hoewel we van sommige remakes héél blij worden, zijn we een beetje sceptisch over de aankomende remake.

Disney+ wil dus de klassieker der klassiekers, Home Alone, opnieuw gaan verfilmen en we zijn het hier alles behalve mee eens. In 1997 kwam de derde Home Alone film uit, maar deze was al met een compleet andere cast. Kan je je die niet meer herinneren? Dat komt waarschijnlijk omdat dit deel veel onbekender is. Ons lijkt het dus niet bepaald een goed idee om nu nog een remake te maken. Maar hé dat zijn wij.

De details zijn nog onbekend

Hoe de remake eruit gaat zien en wie er in gaat spelen is nog onbekend. “Kevin and the will gang be reimagined for a new generation,” staat in de aankondiging. Naast Home Alone komt Dinsey+ ook met nieuwe versies van Night At The Museum, Diary of a Wimpy Kid en Cheaper By The Dozen too.

Op dit moment laat de streaming service niet veel los over de details van de remake. Ook een mogelijke release date is nog onbekend, maar we houden onze ogen en oren open voor nieuws.

Ondertussen heeft het nieuws ook voormalig hoofdrolspeler Macaulay Culkin bereikt. Hij grapt op Twitter hoe volgens hem de remake eruit zal zien.

Het internet is woest

Mensen op het internet zijn het totaal niet eens met de remake van de klassieke kerstfilm en laten dit weten ook. Laat Home Alone met rust, ya filthy animals.

Hoe sceptisch we allemaal ook zijn, uiteindelijk gaan we de remake natuurlijk wel kijken. Al is het alleen maar om mee te praten met het internet.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe remake van Home Alone en het internet is natuurlijk woest
Sluiten