De nieuwe trailer van Disney’s remake van The Lion King belooft veel goeds

We weten natuurlijk allang dat Disney bezig is met een live-action remake van The Lion King. Na een eerste korte teaser is er nu eindelijk een langere trailer uitgebracht van onze favoriete film ooit.

Disney’s live-action remake

Disney is niet te stoppen en smijt de ene na de andere trailer in ons gezicht. The Lion King is voor heel veel mensen (including us) het favoriete verhaal van Disney en het was een kwestie van tijd voordat ook hiervan een nieuwe versie verscheen. Officieel is de nieuwe film geen live-action remake, maar een photoreal animation (want mensen in tijgerpakken proppen is ook zoiets), maar het komt op hetzelfde neer.

Trailer van The Lion King

Na de teaser is er nu eindelijk een langere trailer verschenen waarin we ook de angstaanjagende Scar zien en de lieve Nala. Timon en Pumba maken ook hun rentree, wat vooral aan het einde van de trailer heel duidelijk in beeld komt.

Het is in ieder geval duidelijk dat de film de verhaallijn volgt van de oorspronkelijke versie van The Lion King. En ja, dat betekent dus weer tranen laten op dat stukje waar, nou ja, iedereen al-tijd moet janken. Zullen we 19 juli met z’n allen naar de bioscoop gaan?

Reageer op artikel:
De nieuwe trailer van Disney’s remake van The Lion King belooft veel goeds
Sluiten