Hold on – The Powerpuff Girls komt terug en krijgt een live-action remake

Grote kans dat je de meiden Blossom, Bubbles en Buttercup (beter bekend als The Powerpuff Girls) nog wel kent uit je jeugd. De tekenfilmserie was te zien van1 1998 tot 2005 en is een van de beste tekenfilms van Cartoon Network. In 2016 kwamen de meiden nog even terug als cartoons, maar dat sloeg minder goed aan. Toch was dat niet het einde. Er komt namelijk een remake van The Powerpuff Girls.

En niet zomaar één. We gaan Bubbles, Buttercup en Blossom terugzien gespeeld door échte actrices. Het wordt namelijk een live-action remake.

Live-action remake The Powerpuff Girls

In The Powerpuff Girls – de tekenfilmserie – draaide het om drie meiden (Blossom, Bubbles en Buttercup), die in een laboratorium zijn gecreëerd en superkrachten hebben waarmee ze monsters kunnen verslaan. De serie stond vooral bekend om de scherpe humor.

In de nieuwe serie, de live-action remake, zien we dat de meiden zijn opgegroeid tot “disillusioned twentysomethings”. En nu ze twentysomethings zijn, zijn ze klaar met boeven in elkaar meppen. Ze willen een normaal leven leiden en hebben het gevoel dat ze hun jeugd hebben vergooid als superheldinnen. Ze zijn klaar om alle spannende avonturen achter zit te laten, maar je raadt het al. Er staat wéér iets levensgevaarlijks te gebeuren.

2.0-versie

Dat klinkt allemaal misschien nog wat vaag, maar we kunnen niets anders zeggen dan dat we heel benieuwd zijn naar de live-action remake. Wanneer we de serie kunnen verwachten is nog niet bekend. Wat we al wél weten is dat het wordt geschreven door Diablo Cody (bekend van Juno) en Heather Regnier (van Veronica Mars) en geproduceerd door Greg Berlanti (The Flash en Riverdale).

Reageer op artikel:
Hold on – The Powerpuff Girls komt terug en krijgt een live-action remake
Sluiten