Redactie
Redactie Liefde & Sex 9 sep 2018

Research: De zes dingen die een man denkt en doet als hij jou naakt ziet

Het moment suprême is in zicht: jullie gaan de liefde bedrijven. Voordat jullie aan de intieme tête-à-tête beginnen, ontdoen jullie je eerst van jullie kleding. En opeens ben je naakt, poedelnaakt. De grote hamvraag is dan: wat gaat er in zijn hoofd om? Daar is onderzoek naar gedaan door seksexpert Tracey Cox. Lees hieronder de zes dingen die een man denkt als hij jou (een vrouw) naakt ziet.

1. Chill, ik ga seksen! Hij ziet een vrouw naakt en denkt – in de meeste gevallen – gelijk aan de mogelijke positieve seksuele gevolgen.

2. Is mijn piemel groot genoeg? Ja, ook mannen kunnen onzeker zijn. Dus ook over de grootte van zijn penis. Hij vindt het belangrijk dat hij je kan behagen en imponeren.

3. Kan ik wel presteren?
De druk voor mannen ligt hoog (zowel letterlijk als figuurlijk). Veel mannen beschouwen het niet kunnen presteren (lees: slappe penis) als een grote faal. Dat geeft druk en kan behoorlijk averechts werken.

4. Hij kijkt naar (jawel) je borsten. Héél cliché, maar het is echt waar. En hij geniet waarschijnlijk met volle teugen van alle vormen en maten die hij tegen komt.

5. Hij bekijkt hoe jij het daar beneden hebt verzorgd. Elke man heeft andere voorkeuren wat betreft de beharing down there. Het wordt altijd even bekeken.

6. Hij bekijkt hoe zelfverzekerd je bent. Een man vindt het belangrijk dat een vrouw zelfverzekerd is. Vrouwen die hun lichaam met trots tonen, ogen nóg aantrekkelijker dan ze zelf denken.

tumblr_lx030ucIGH1qe4y1y_large
Reageer op artikel:
Research: De zes dingen die een man denkt en doet als hij jou naakt ziet
Sluiten