Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 1 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Rihanna en A$AP Rocky zijn officieel een stel na maanden van speculatie

De geruchten rondom Rihanna en A$AP Rocky lijken niet te stoppen. Afgelopen januari gingen Rihanna en Hassan Jameel na drie jaar uit elkaar en sindsdien houden zij en A$AP Rocky de gemoederen flink bezig. En terwijl er flink gespeculeerd werd over de officiële reden voor de break-up tussen Rihanna en Hassan Jameel, vertelde een bron dat ze met A$AP Rocky was gespot.

Volgens The Sun zouden ze toen een hotelsuite hebben gedeeld tijdens een trip naar New York.

Rihanna en A$AP Rocky

Het leek er dus op dat Rihanna aan het daten was met A$AP Rocky, maar na de geruchten bleek het dat ze gewoon vrienden waren. Een bron dichtbij Rihanna vertelde aan E! News dat ze veel samen zijn, maar als vrienden. “Rihanna is single. She just got out of a long intense relationship with Hassan. She wants to be single and isn’t going to jump into something. She’s hanging out with ASAP Rocky, but she is not dating him. They have a long history and she’s just having fun.”

Toch lijkt niets minder waar, want er komen verse geruchten over Rihanna en A$AP Rocky, ze zouden gezien zijn tijdens een dinner date in New York. Page Six schreef dat het stel gezien was tijdens een diner met vrienden in The Beatrice Inn in New York. Nu denk je: niet raar, maar Rihanna en A$AP Rocky zaten discreet achter een gordijn. Afgelopen nacht schreef People dat een bron vertelde dat Rihanna en A$AP nu officieel een stel zijn.

Model voor Fenty Skin

En dat komt niet als verrassing, want Rihanna vroeg A$AP in juli al als model voor haar merk Fenty Skin. A$AP was in een campagne te zien van het cosmeticamerk van de zangeres. Het duo gaf toen verschillende interviews om de lijn te promoten.

A$AP vertelde toen wat het lastigste was aan het werken met Rihanna, “I think the hardest part about working with you is not goofin’ off and laughing the whole time. Like this s*** is comedy. That’s the hardest part. You know, people be so cool it’s hard not to, not to laugh. That’s all. But it was fun. The hardest part is not having too much fun. You just forget that it’s still work at the end of the day.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Rihanna en A$AP Rocky zijn officieel een stel na maanden van speculatie
Sluiten