Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 29 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Cute – Zo vierden Rihanna en A$AP Rocky hun eerste kerst samen

Dat de feestdagen er dit jaar anders uitziet dan normaal, is een ding dat zeker is. Dat geldt ook voor het kersverse stelletje Rihanna en A$AP Rocky. Al maanden werd er gespeculeerd of Rihanna en Rocky een setje zijn. De twee zijn al jaren bevriend en maakten ook muziek samen, maar de vonk zou begin dit jaar pas zijn overgeslagen. Sinds november is het officieel en hebben ze zelfs samen hun kerst doorgebracht.

Afgelopen januari gingen Rihanna en Hassan Jameel na drie jaar uit elkaar, sindsdien is de zangeres steeds vaker samen gespot met A$AP Rocky.

Zo vierden Rihanna en A$AP Rocky hun eerste kerst samen

Rihanna is zelf vorige week al met een privévliegtuig naar Barbados gevlogen. De zangeres heeft er een groot huis aan het strand waar ze de kerstdagen heeft doorgebracht met liefje A$AP Rocky.

“The couple, who wore face masks, was spotted spending Christmas Eve together as they were on their way to a Catamaran sunset cruise while vacationing in her native Barbados,” vertelt een bron aan People. “Rihanna has been in Barbados since last Thursday. ASAP joined her and they are spending Christmas together with Rihanna’s family.”

Aangezien A$AP Rocky de feestdagen doorbracht met de familie van lover Rihanna, it’s safe to say dat hun relatie redelijk goed gaat. Er zijn ook kiekjes van de rapper gemaakt waarop te zien is dat hij is geland op de luchthaven van het geboorte-eiland van de zangeres.

Geruchten relatie

De geruchten dat Rihanna begon te daten met A$AP Rocky kwamen aan het begin van 2020, na het nieuws dat de zangeres uit elkaar ging met Hassan Jameel.

Rihanna en A$AP Rocky zouden gezien zijn tijdens een dinner date in New York. Page Six schreef dat het stel gezien was tijdens een diner met vrienden in The Beatrice Inn in New York. Nu denk je: niet raar, maar Rihanna en A$AP Rocky zaten discreet achter een gordijn. People schreef kort daarna dat een bron vertelde dat Rihanna en A$AP nu officieel een stel zijn.

They’ve been inseparable the past few weeks. It’s a new relationship, but they both seem very into it. They’ve always seemed to have a great time together. They have a lot in common.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute – Zo vierden Rihanna en A$AP Rocky hun eerste kerst samen
Sluiten