Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna heeft een nieuwe filmrol te pakken en niemand zag deze aankomen

Er is bijna niets dat Rihanna niet kan, dat bewijst ze maar weer met de nieuwe filmrol die ze binnen heeft gehaald. Geen heftige actiefilm zoals Ocean’s 8, waar ze eerder in speelde, maar een kinderfilm. Rihanna gaat namelijk Smurfin vertolken in de animatie in The Smurfs Movie.

Van alle films waarin Rihanna kon spelen, zagen we deze niet aankomen.

Rihanna als Smurfin

Rihanna is gecast in de rol van Smurfin in een nieuwe live-action hybride film van Paramount Animation, The Smurfs Movie. Rihanna maakte dit gisteren bij CinemaCon, de jaarlijkse conventie van bioscoopeigenaren in Las Vegas, bekend met een suprise act. “I tried to get the Papa Smurf role but It didn’t work out,” grapte de zangeres toen ze binnenkwam.

Naast het vertolken van Smurfin, is RiRi ook verantwoordelijk voor alle muziek in de film. Deze gaat zij zelf produceren. Bij Black Panther en HOME was de muziek van Rihanna een groot succes, dus wij zijn benieuwd waar ze ons nu mee verrast.

Rihanna siert de cover van British Vogue

Rihanna is weer in verwachting, nog geen jaar na de geboorte van haar zoontje. Die trouwens nog geen (publieke) naam heeft, die houdt ze nog geheim. Zijn prachtige gezicht niet, want samen met haar zoontje en ASAP Rocky sierde Rihanna in februari de cover van de Britse Vogue. De trotse moeder kan het dan ook niet laten om alvast wat kiekjes te delen en dan voornamelijk van haar zoontje. En die is ook wel heel erg cute, dus we snappen haar helemaal.

De zangeres uit Barbados is afgelopen jaar lekker aan het cocoonen geweest met haar gezinnetje. Het was zelfs zó gezellig, dat er weer een baby op komst is. RiRi heeft nog niet laten weten of het een jongetje of meisje wordt, maar we denken dat ze dit pas laat weten als het kindje geboren is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.