Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 16 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Rihanna’s inclusieve lingerielijn Savage x Fenty staat nu op ASOS

Savage x Fenty, de lingerielijn van Rihanna, is vanaf nú beschikbaar op ASOS. De lijn staat bekend om haar inclusiviteit waar vrouwen van alle vormen en maten bij terechtkunnen.

Gisteren maakten ASOS en Savage x Fenty op Instagram bekend dat de lingeriecollectie vanaf nu beschikbaar is in de webshop van ASOS. Natuurlijk namen wij meteen een kijkje en jawel, een deel van de lijn is óók al in Nederland beschikbaar.

Ya fave lingerie just hit @asos ?! Search ? Savage X Fenty to get it!

33.3k Likes, 201 Comments – SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on Instagram: “Ya fave lingerie just hit @asos ?! Search ? Savage X Fenty to get it!”

Savage x Fenty op ASOS

Hoe het in de Verenigde  Staten of andere landen zit weten we niet, maar in Nederland is er nog maar een klein deel van de collectie beschikbaar. Momenteel vind je er een kleine selectie van nachtkleding zoals pyjama’s, een kimono en een slaapmasker, en lingerie. Tussen de beschikbare producten vind je ook nog een paar verdwaalde items uit de kerstcollectie, dus we gaan er stiekem vanuit dat dit nog maar een voorproefje is, en dat we binnenkort meer van de collectie kunnen verwachten.

Antwoord op Victoria’s Secret

Het idee achter de lingerielijn van Rihanna is dat vrouwen van alle maten dezelfde soort lingerie moeten kunnen dragen. Daarom wordt het merk door veel mensen gezien als antwoord op Victoria’s Secret, waarvoor alleen extreem afgetrainde modellen worden ingezet in campagnebeelden en op de catwalk.

De collectie op ASOS

Hoewel er helaas nog niet heel veel op ASOS staat, zetten we toch graag alvast een aantal mooie items op een rijtje. En dan nu hopen dat de collectie snel wordt aangevuld met meer fijns.

Kimono – €94,99

Pyjama – €44,99

savage x fenty asos

Bh – €60,99 en broekje – €24,99

savage x fenty asos

Bralette – €53,99 en broekje – €33,99

Deze 6 lingeriemerken bewijzen dat schoonheid geen maat kent

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Rihanna’s inclusieve lingerielijn Savage x Fenty staat nu op ASOS
Sluiten