Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt juicy details over haar seksleven met A$AP Rocky

Dat Rihanna en A$AP Rocky hét koppel van het afgelopen jaar zijn is inmiddels wel duidelijk. De zangeres en rapper kondigden afgelopen maandag hun zwangerschap aan en vermeldden in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Eerder vertelde A$AP Rocky al dat RiRi de liefde van zijn leven is, nu deelt Rihanna sappige details over hun seksleven.

JUUUUUIICEEEEEEE.

Rihanna over seksleven met A$AP Rocky

RiRi en A$AP werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in 2013, maar toen bleek dat ze niet meer dan vrienden waren. Vorig jaar gingen de twee toch daten en maakten ze bekend officieel een koppel te zijn. De liefde spat ervan af en A$AP Rocky vertelde in een eerder interview met GQ Magazine dat Rihanna absoluut de liefde van zijn leven is en dat zij “the one” voor hem is.

Pascal Le Segretain/Getty Images Pascal Le Segretain/Getty Images

Aan Rihanna’s lichaamstaal denkt ze er precies hetzelfde over, maar nu deelt ze ook een niet-zo-subtiel inkijkje in haar seksleven met de rapper. Ze vertelt namelijk hoe haar lijstje van eisen in bed eruit zien. Tijdens een interview met E! News’ Daily Pop werd aan RiRi gevraagd wat haar precies opwindt in bed. Ze hield eerst haar lach in en vertelde vervolgens gedetailleerd hoe het werkt, “I like incense, weed, cologne and a little bit of hard work.”

Details

De host van de show antwoordt vervolgens, “Oh, your man’s gotta work for it? He ain’t getting this for free.” Rihanna antwoordt vervolgens met een simpele, “OK, OK,” voordat ze in een schaterlach uitbarst. Hoewel ze haar liefde A$AP Rocky niet helemaal bij naam noemde, weten we natuurlijk dondersgoed dat het over hem gaat. De twee zijn de laatste tijd meer in beeld dan ooit, dat mag van ons nog wel even zo doorgaan (inclusief juicy details).

Rihanna en A$AP Rocky bewijzen weer dat ze het meest stijlvolle koppel EVER zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.