Rihanna sleept haar eigen vader voor de rechter voor gebruik ‘Fenty’

Rihanna heeft een rechtszaak tegen haar eigen vader, Ronald Fenty, aangespannen omdat hij haar Fenty-merk en de relatie met haar zou gebruiken om zelf een bedrijf op te richten.

Jan. 11 @fentybeauty 50 shades #PROFILTRCONCEALER and 8 shades of our brand new #PROFILTRSETTINGPOWDER

3.6m Likes, 33.5k Comments – @badgalriri on Instagram: “Jan. 11 @fentybeauty 50 shades #PROFILTRCONCEALER and 8 shades of our brand new…”

Rihanna, wier echte naam Robyn Rihanna Fenty is, klaagt haar vader aan omdat hij de de Fenty-naam zou uitbuiten voor zijn eigen gewin. Zo zou hij in 2017 een talentmanagment-bureau zijn gestart genaamd Fenty Entertainment. Echter heeft Rihanna de merknaam Fenty al omgezet tot handelsmerk voor haar eigen beauty– en lingerielijn en mag haar vader deze naam dus helemaal niet gebruiken.

👨‍👧💕

2.6m Likes, 9,979 Comments – @badgalriri on Instagram: “👨‍👧💕”

Miljoenen aan boekingen

Volgens Rihanna profiteert haar vader van het succes van Fenty. Zo zou hij beweren dat Rihanna betrokken is bij zijn bedrijf en heeft hij zonder haar toestemming voor miljoenen geprobeerd boekingen te regelen in Zuid-Amerika. Rihanna ontkent echter enige betrokkenheid bij Fenty Entertainment, waardoor haar vader het recht niet heeft om vanuit haar naam te handelen.

Ze zou hem al meerdere malen verzocht te stoppen met profiteren van haar handelsmerk. Deze heeft hij keer op keer genegeerd, waardoor Rihanna nu naar de rechter is gestapt in een poging haar vader te stoppen.

Rihanna’s inclusieve lingerielijn Savage x Fenty staat nu op ASOS

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


TMZ

Reageer op artikel:
Rihanna sleept haar eigen vader voor de rechter voor gebruik ‘Fenty’
Sluiten