Rihanna komt met geniale comeback nadat fan vraagt of ze als ‘immigrant’ wel mag stemmen

De verdeeldheid in de VS is groter dan ooit. Reden genoeg voor tientallen celebs om hun volgers op te roepen te gaan stemmen en op wie. Rihanna kreeg de wind van voren op Instagram en er werd zelfs aan haar gevraagd of ze überhaupt wel mag stemmen. Riri kwam terug met een geniale comeback. Yasssss girl.

Rihanna deelt mening over midterms

Met Trump aan het roer kampt het land met een enorme verdeeldheid en voegen steeds meer beroemdheden zich in politieke discussies. Op die manier proberen ze hun fans ervan te overtuigen op hun favoriet te stemmen.

Riri voelde zich ook vrij om daar het volgende over te zeggen: ‘The most important day for the rest of your lives…all you have is right now! If you’re tired of complaining about the state of the country and government, get up and do something about it!!!’

Reactie van haar fans

Zoals wel vaker, kun je bij dit soort posts natuurlijk tientallen comments verwachten van mensen die het er wel of totaal niet mee eens zijn, zoals ook deze idioot.

#Rihanna has time today y’all 😩😂 #GoVOTE

449.2k Likes, 15.8k Comments – The Shade Room (@theshaderoom) on Instagram: “#Rihanna has time today y’all 😩😂 #GoVOTE”

Ja, je leest het goed: ‘Are you even a US citizen? Honest curiosity.’ Gelukkig laat Riri niet zomaar over zich heenlopen en kwam ze met een briljante reactie: ‘Nah I’m an immigrant tryna get yo country together. Did u vote?’ Alle credits voor Riri.

Rihanna mag niet stemmen in de VS

Rihanna is in 2003 naar de VS gekomen vanuit Barbados en kan inderdaad niet stemmen in de VS, toch weerhield dat haar er niet van om haar Amerikaanse volgers op te roepen dat wél te doen en sprak ze haar bijzondere voorkeur uit voor Stacey Abrams en Andrew Gillum.

Oprah Winfrey

Stacey werd niet alleen gesupport door Riri, Oprah Winfrey ging zelfs persoonlijk langs de deur om mensen over te halen op Stacey Abrams te stemmen en de reacties waren echt prachtig.

Oprah and the LAV team are knocking on doors to elect Stacey Abrams

Oprah and the LAV team are knocking on doors to elect Stacey Abrams

Hebben: je kunt nu letterlijk je billen afvegen met Donald Trump’s tweets

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Hello Giggles

Reageer op artikel:
Rihanna komt met geniale comeback nadat fan vraagt of ze als ‘immigrant’ wel mag stemmen
Sluiten