Redactie
Redactie Entertainment 27 sep 2019

Rihanna is verliefd en dit is alles wat we weten over haar vriend Hassan Jameel

We houden van Rihanna en Rihanna houdt van haar semi-nieuwe lover. Van horen zeggen weten we dat ze al daten sinds 2017, maar toch is er weinig bekend over Hassan Jameel. Wij deden het nodige voorwerk om de feiten op een rij te krijgen.

Rihanna en haar liefdesleven

Rihanna’s liefdesleven is niet onbewogen en bovendien houdt ze het graag privé. Echter heeft Riri de radiostilte rondom haar liefdesleven een tijdje geleden verbroken en weten we inmiddels dat Hassan Jameel de liefde van haar leven is én dat ze dolgraag moeder wil worden.

Hassan Jameel

Maar goed, wie is dan de man die het hart van Rihanna heeft veroverd? Het is Hassan Jameel, een rijke zakenman die werkt voor zijn familiebedrijf Toyota Motors. Van zijn Instagram account word je niet veel wijzer, want hier staat slechts één foto op.

Hi! Hassan😍 #handsome #tb 2014 #rihanna #hassanjameel #chrianna #Aubrih #rihssan

971 Likes, 6 Comments – Rihssan4ever (@rihssan4ever) on Instagram: “Hi! Hassan😍 #handsome #tb 2014 #rihanna #hassanjameel #chrianna #Aubrih #rihssan”

Wat weten we verder? Hassans familie heeft geld, serieus geld. Zo is de familie de twaalfde in de ranglijst van rijkste Arabische families met een geschat vermogen van anderhalf miljard. Ja, je leest het goed.

Naast het hebben van veel geld, doet Hassan ook goede dingen met zijn geld. Zo is hij voorzitter van Community Jameel Saudi Arabia – een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van mensen en gemeenschappen over de hele wereld.

Hassan spendeerde zijn jonge jaren in Japan, waar hij in Tokyo naar school ging. Het ondernemen werd hem thuis al met de paplepel ingegoten en dus studeerde hij Internationale Economie. Hij is nog steeds verbonden aan de universiteit van Tokyo, in een rol als bestuurslid.

A gentleman 😍😍😍 #rihanna #hassanjameel #rihssan #chrianna #aubrih

1,131 Likes, 13 Comments – Rihssan4ever (@rihssan4ever) on Instagram: “A gentleman 😍😍😍 #rihanna #hassanjameel #rihssan #chrianna #aubrih”

In 2012 trouwde Hassan met een Lina Lazaar, een Tunesische zakenvrouw gespecialiseerd in kunst. Dit huwelijk liep al snel op de klippen, waarna hij Rihanna ontmoette. Tussendoor schijnt hij nog het een en ander met Naomi Campbell te hebben uitgespookt, maar niks is zeker.

Kortom: een interessante man. Het belangrijkste is dat hij Rihanna intens gelukkig maakt. Wij hopen vooral dat hij haar inspireert om véél nieuwe muziek te maken – we kunnen niet wachten.

Lees ook: Rihanna komt binnenkort eindelijk weer met nieuwe muziek en dit wil je erover weten

Elle UK

Reageer op artikel:
Rihanna is verliefd en dit is alles wat we weten over haar vriend Hassan Jameel
Sluiten