Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna en A$AP Rocky maken naam van tweede kindje bekend

Twee weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Rihanna bevallen is van haar tweede kindje met rapper A$AP Rocky. Het werd een prachtig zoontje, die RZA grote broer maakte. Maar hoe heet het kleine mannetje? Dat maakt Rihanna nu bekend.

De zoon van Rihanna en A$AP Rocky gaat luisteren naar de naam Riot Rose Mayers, meldt The Blast.

Rihanna maakt babynaam bekend: Riot Rose Mayers

Ongeveer een maand geleden zette Rihanna haar tweede zoontje op de wereld. En net zoals veel sterren, koos ze ervoor de naam van de baby niet meteen bekend te maken. Bij Riri’s eerste kindje moesten we lang wachten op de naam, maar nu besluit de zangeres/zakenvrouw sneller met de babynaam over de brug te komen. Riot Rose Mayers is het geworden.

De naam zou een knipoog kunnen zijn naar A$AP’s recente nummer ‘Riot’ van eerder dit jaar, met Pharrell Williams. Volgens de geboorteakte die de publicatie in handen kreeg, werd Riot op 1 augustus 2023 om 7:41 uur geboren in het Cedar Sinai Hospital in Los Angeles.

Het stel kiest ervoor om hun traditie voort te zetten, door nog een andere naam te kiezen die met een ‘R’ begint, nadat ze hun eerste zoon, geboren in mei 2022, RZA Athelston Mayers noemden.

Fans kijken met spanning uit naar de eerste publieke beelden van Riot, maar de kans is groot dat deze nog even op zich laten wachten. Zeker als je bedenkt dat Rihanna ervoor koos om zeven maanden na de geboorte kiekjes te delen van haar eerste zoon, RZA.

De gynaecoloog van de sterren

Naast de naam van het kindje, komen er meer details rond de bevalling van Rihanna los. Zo zou zij bijgestaan zijn door gynaecoloog Dr. Thais Aliabadi, die we ook wel de gynaecoloog van Hollywood kunnen noemen.

Ze heeft gewerkt met Khloe Kardashian en Kylie Jenner. En zo heeft Thais onlangs ook nog geholpen bij de bevalling van Noor Alfallah, de 54 jaar jongere ex-vriendin van Al Pacino.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.