De rijbewijsfoto van Kylie Jenner is een hit op internet en dit is waarom

Kylie Jenner doet net even alles anders dan vele leeftijdsgenoten. De 22-jarige ster heeft een succesvol miljoenenbedrijf, een beroemde familie en een closet waar je U tegen zegt. Af en toe probeert ze haar leven relatable te maken zoals bij het delen van een foto mét striae. Toch laat ze nu weer zien dat zelfs de simpelste dingen aan haar leven niet herkenbaar zijn.

En dat doet ze door, jawel, haar rijbewijs op Instagram te plaatsen. En natuurlijk gaat Twitter los.

Kylie Jenners rijbewijs

De kijkers van Keeping Up With The Kardashians weten al langer dat niets in het leven van de familie gewoon is. Het kerstfeest is een goede reden om het hele huis om te bouwen, om over de verjaardagen van de kinderen niet te spreken. Het mag allemaal groots aangepakt worden bij de familie Kardashian-Jenner. Dat bewijst Kylie Jenner nu maar weer, als ze haar rijbewijs op Instagram deelt.

Want Kylie gaat natuurlijk geen pasfoto laten maken in een klein winkeltje. Nee, ze maakt er een hele shoot van. En ze is niet de enige, want in een eerdere aflevering van Keeping Up With The Kardashian zagen we hoe Khloé Kardashian een make-up- en fotografieteam inschakelde. Het rijbewijs is namelijk ook een kans voor een mooie shoot. En Kylie Jenner denkt daar precies zo over, blijkt uit haar nieuwste post op Instagram.

Reacties op de foto

Niemand weet waarom ze de foto op Instagram zette (waarschijnlijk omdat die zo belachelijk mooi is) en iedereen verbaasde zich. Zo bleek ook uit de reacties op Twitter.

Reageer op artikel:
De rijbewijsfoto van Kylie Jenner is een hit op internet en dit is waarom
Sluiten