Kunnen we het even over DIE RING om Kylie’s vinger hebben?

Afgelopen weekend vond de Super Bowl weer plaats, een enorm sportevenement in de Verenigde Staten waar elk jaar weer de grootste artiesten optreden. Travis Scott, Kylie Jenners baby daddy, trad op en dat was voor mevrouw Kylie Cosmetics natuurlijk de uitgelezen kans om eens flink uit te pakken. En dat deed ze onder andere met een gigantische ring om haar ringvinger.

Speculaties over verloving

Al langere tijd wordt er gespeculeerd over een verloving tussen Kylie Jenner en Travis Scott. Kylie werd al eerder gespot met een ring om haar ringvinger, maar de twee love birds hielden zich verdacht stil. Wel heeft Travis Scott al eens aangegeven dat hij een verloving groots aan zou pakken, dus zo’n beetje de hele Verenigde Staten verwachtten dat de Super Bowl hét moment zou zijn. De verloving bleef uit, maar wel werd Kylie dus wéér gespot met een gigantische steen om haar vinger.

ring kylie jenner

Baby #2?

Het komt niet uit de lucht vallen dat de speculaties over een verloving weer oplaaien. Een dag voor de Super Bowl plaatste Kylie namelijk een enorm lieve foto van haar en Travis Scott op Instagram met de caption ‘Baby #2?’.

baby #2?

9.3m Likes, 141.2k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “baby #2?”

Dat de twee tortelduifjes nog erg gelukkig met elkaar zijn, staat buiten kijf. Het zou dus ook zomaar kunnen dat de twee al lang verloofd zijn. Het zou ons in ieder geval niets verbazen, aangezien Kylie er wel een handje van heeft dit soort onderdelen van haar leven graag privé te willen houden. We zijn in ieder geval nu al heel benieuwd naar hoe de bruiloft eruit zal komen te zien. De Kardashians kennende wordt het in ieder geval groots.

Kylie Jenner wil nog een baby én denkt al aan namen

Reageer op artikel:
Kunnen we het even over DIE RING om Kylie’s vinger hebben?
Sluiten