Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 23 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

De trailer van seizoen 3 van Riverdale laat een cult zien en het is mega intens

We missen ons favoriete kleine stadje Riverdale intens, maar het wachten is bijna voorbij. Het derde seizoen is eindelijk hier en bereid je voor om te gillen van enthousiasme. Het seizoen zit vol drama, passie en cults. Heftig.

Riverdale seizoen 3

De Riverdale squad heeft het nogal te verduren gehad in het tweede seizoen. We zijn nog steeds een beetje aan het bijkomen van hoe het seizoen eindigde, nadat Archie die gearresteerd werd voor de moord op Cassidy Book. Terwijl hij het niet gedaan had, natuurlijk. Maar het lijkt erop dat seizoen drie ook een ander thema en genre in gaat duiken, namelijk met een enge cult.

RobertoAguirreSacasa on Twitter

And here we go, Episode 302 of #Riverdale is about ready to get out of the gate!

De trailer werd geshowd tijdens San Diego Comic-con. Het lijkt erop dat seizoen drie een kleine sprong in de tijd maakt en begint met de rechtszaak van Archie. Dit is in ieder geval wat de Riverdale-ster KJ Apa vertelde tijdens de Comic-con. Hij voegde daaraan toe: “I guess we’ll see if he’s gonna go away or not.” Maar laten we hopen dat Archie geluk heeft en vrijkomt, anders wordt seizoen vier wel heel gek.

De trailer

Na alle heftige gebeurtenissen van de zomer zegt Archie in de trailer een ‘normal Labor Day weekend’ hebben. We kennen Riverdale onderhand wel, dus een normaal weekendje weg gaan Archie, Betty, Veronica en Jughead niet hebben.

We zijn allemaal mega bezorgd om Archie, maar laten we de rest van de groep ook niet vergeten. Hoe gaat de arrestatie de relatie van hem en Veronica beïnvloeden? Camila Mendes, die Veronica speelt, gaf al toe dat de relatie wat problemen gaat tegenkomen. Ze zegt: “The distance and separation, if he goes away, is going to be tough.”

Fans van het fantastische koppel Betty en Jughead hoeven niet te treuren. De twee lijken namelijk goed het derde seizoen in te gaan. Tijdens Comic-con zegt Lily Reinhart: “Right now I think they’re rock solid. They start off Season 3 as the investigative duo they were in Season 1 – they tackle one of the new mysteries of Season 3 head on.”

RobertoAguirreSacasa on Twitter

All hail Juniper and Dagwood! ?‍?‍???? #riverdale #heredity

Het engste van de hele trailer moet wel het laatste shot zijn, waarin we Betty’s moeder zien. Ze houdt twee pasgeboren baby’s boven het vuur, wat erop duidt dat ze Penny’s cult heeft omarmd. Dat kan alleen maar slecht nieuws zijn. We moeten nog eventjes wachten, want in oktober komt het seizoen eindelijk online.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van seizoen 3 van Riverdale laat een cult zien en het is mega intens
Sluiten