Renée
Renée Entertainment 28 mei 2018

Dus daar was ‘ie! Op deze foto zien we dat Rob Kardashian flink wat kilootjes kwijt is

Rob Kardashian heeft er al een handje van om compleet van de radar te verdwijnen, maar sinds het Blac Chyna-schandaal is hij helemáál nergens meer te bekennen. Nu weten we waarom: hij is druk bezig om de kilo’s kwijt te raken en holy smokes. Hij is inderdaad al flink afgevallen.

Rob Kardashian afgevallen

Oké, Rob Kardashian hoef je voorlopig helemaal niet op Instagram te verwachten met zijn weight loss verhaal. Sinds zijn ‘incident’ met Blac Chyna is hij verbannen en misschien is dat helemaal niet zo’n slecht idee. Zo heeft hij nu meer tijd om zich te focussen op andere dingen, zoals zijn gezondheid en dochter Dream.

De afgelopen jaren waren pittig voor Rob, maar het resultaat mag er in ieder geval al wezen. Er circuleren foto’s op het internet waarop je inderdaad ziet dat Rob wel het beest moet uithangen in de sportschool. En we moeten zeggen: hij ziet er een stuk gezonder uit met een paar kilo minder.

Opinions?

8,423 Likes, 879 Comments – ROBERT KARDASHIAN (@robkardashsian) on Instagram: “Opinions?”

Het gewicht van Rob Kardashian

In 2016 was Rob dapper genoeg om op social media te onthullen hoeveel kilo’s hij er daadwerkelijk aan gesnoept had. De weegschaal zou volgens hem toen 112 kilo hebben aangegeven, terwijl de realityster eigenlijk negentig kilo wilde wegen. Zijn depressie en angststoornis gooiden roet in het eten, maar inmiddels is hij op het goede pad terechtgekomen.

De geruchten gaan dat Rob inmiddels in ieder geval vijf kilo kwijt zou zijn. Wie weet gaat hij toch weer op de tien jaar jongere versie van zichzelf lijken. Wordt vervolgd!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Dus daar was ‘ie! Op deze foto zien we dat Rob Kardashian flink wat kilootjes kwijt is
Sluiten