Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 17 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman en de meningen erover zijn verdeeld

Terwijl er nog druk gespeculeerd wordt over wie de nieuwe James Bond wordt – please let it be Cillian Murphy – lijkt het erop dat de keuze voor de nieuwe Batman is gevallen op Robert Pattinson. Een interessante zet waar de meningen van Batman-fans dan ook over verdeeld zijn.

Robert Pattinson als Batman

Hoewel het nog niet voor 100% vaststaat, lazen we bij Manners dat het toch vrijwel zeker is dat Robert Pattinson het stokje van Ben Affleck overneemt en de rol van Batman zal gaan vertolken. Dit is een verrassende keuze van Warner Bros, gezien het feit dat Pattinson voornamelijk bekendstaat om zijn rollen in de films Twilight en Harry Potter.

Wat de keuze voor Pattinson verklaart, is dat de nieuwe film Bruce Wayne tijdens zijn jongere jaren zal volgen. Pattinson is pas 32 jaar, wat hem in een unieke positie zet tegenover andere kanshebbers. Mocht Pattinson inderdaad de rol krijgen, maakt dat hem de jongste Batman ooit.

Verdeelde meningen

Fans zijn huiverig over Pattinson als Batman en dat is begrijpelijk. Op Twitter delen mensen hun mening over het nieuws.

⚡️Joey ⚡️ on Twitter

Twilight star Robert Pattinson will be the next Batman” Me: https://t.co/bMzKKVqpuP

Loza on Twitter

Can’t believe I live in a world where Robert Pattinson is the new Batman. WTF!

Wyatt on Twitter

Me when I find out Robert Pattinson is going to be the next #Batman … thats going to be a hard pass for me. https://t.co/HHKTlcpVwo

mephistopheles on Twitter

Please don’t destroy #Batman dont let robert pattinson play it


Gelukkig zijn er ook fans die de bijzondere keuze wel kunnen waarderen.

Kyle Busta Grimes on Twitter

I’m already an R-Batz stan. https://t.co/UamvozTJXB

Haleigh Foutch on Twitter

? R-BATS IS REAL! ? Honestly, inspired casting. Dude is the real deal and has the exact kind of charming weirdo energy my favorite Bruce Wayne interpretations thrive on. https://t.co/wSelWsR8tA

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

Het klopt dat het een gewaagde keuze is om de rol van Batman te laten vertolken door een man die we vrijwel alleen kennen als glitterende vampier in Twilight en tovenaar in Harry Potter. We snappen de verwarring. Toch is het te vroeg om te zeggen dat Pattinson niet geschikt is voor de rol, mind you dat Pattinson naast bovenstaande twee, nog 31 films op zijn naam heeft staan.

Verder doet de controversie rondom Pattinson denken aan de tijd dat Heath Ledger werd verkozen als The Joker in The Dark Knight. Ledger stond bekend om zijn rollen in romcoms, dus Batman-fans zaten niet op een knappe kop zoals die van Ledger als Joker te wachten. Little did they know. In 2008 won hij de Oscar voor ‘Best Supporting Actor’ in The Dark Knight. Laten we Pattinson voorlopig dus nog niet afschrijven.

Manners

Reageer op artikel:
Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman en de meningen erover zijn verdeeld
Sluiten