Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit waren de beste rode loper-looks tijdens de BET Awards 2021

De BET Awards bestaan dit jaar twintig jaar en vonden afgelopen weekend (27 juni) plaats. In 2001 werden de BET Awards voor het eerst georganiseerd door Black Entertainment Television, om Afro-Amerikanen in de muziek, sport en entertainment te eren. Na een jaar vol virtuele events was het eindelijk weer tijd om de sterren op de rode loper te zien schitteren.

Dit zijn de beste rode loper-looks.

BET Awards 2021

De editie van 2021 vond plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles. Natuurlijk trokken celebrities alles uit de kast voor hun moment op de rode loper. De meest iconische rode loper-look komt op naam van Zendaya, die een ode bracht aan de Versace-jurk die Beyoncé in 2003 droeg tijdens de BET Awards. Maar er sprongen veel meer vrouwen in het oog, waaronder onze lieveling Jennifer Hudson.

Zendaya

Ciara

H.E.R.

Jennifer Hudson

Chlöe Bailey

Megan Thee Stallion

Caresha

Ashanti

Saweetie

De meest sexy outfits onder de heren

Natuurlijk waren er ook parels te vinden bij de aanwezige heren tijdens de BET Awards 2021. Zo zagen we muzikant Diamond Platnumz, die naar eigen zeggen de ‘Swahili-natie’ vertegenwoordigde. Uiteraard viel ook Tyler the Creator op en verscheen Lil Nas X in een enorme jurk op de rode loper.

Migos

Diamond Platnumz

Lil Nas X

Tyler the Creator

Giveon

Fat Joe en DJ Khaled

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit waren de beste rode loper-looks tijdens de BET Awards 2021
Sluiten