Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 14 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Van glitterjurken tot punk: de beste outfits van Miley Cyrus op de rode loper

Sommige sterren pakken wat extra uit op de rode loper, zoals dare devil Miley Cyrus.  Zo was ze één van de eerste die the naked dress droeg en heeft nog meer statements gemaakt in de modewereld. De zangeres houdt wel van extra en dat zien we vooral terug op de rode loper. Wij laten de beste rode loper-looks van Miley Cyrus zien.

Van Valentino-jurken tot punk: dít zijn de beste outfits van Miley Cyrus op de rode loper.

Miley Cyrus op de rode loper

Miley Cyrus deinst niet weg voor gewaagde outfits en vooral niet op de rode loper. De zangeres heeft heel veel iconische outfits laten zien. Op zoek naar wat inspiratie of gewoon even zin om te gluren? Wij hebben de beste outfits voor jou op een rij gezet.

1. Punk

Het thema van het MET Gala in 2013 was punk en Miley Cyrus laat zien hoe dat moet. De zangeres draagt een mesh jurk van Marc Jacobs en ging voor rode lippen.

ANP

2. Leerwerk

Bij de MTV VMA’s in 2014 ging Miley Cyrus voor een leren broek, gecombineerd met een leren bandeau. Het geplooide pakje is ontworpen door Alexandre Vauthier. Ze gaat all the way met leer.

ANP

3. Cut-out jurk

Het thema ”China, Through The Looking Glass” van het MET Gala in 2015 was een groot succes. De zangeres droeg een zwarte jurk van designer Alexander Wang. De jurk heeft cut-outs bij de buik en extra details bij de hals. We love.

ANP

4. Schoudertop

Miley Cyrus ging voor een bescheiden top met een bijpassende broek voor de Grammy Awards in 2018. De zangeres droeg all black op de rode loper, maar combineerde het met glitterhakken. Wij zijn fan.

ANP

5. Old Hollywood

We zijn verliefd op deze jurk van Stella McCartney die de zangeres droeg tijdens het MET Gala in 2018. De Old Hollywood-jurk zorgde voor een memorabel moment op de rode loper.

ANP

6. Goddess

Miley Cyrus lijkt op een goddes in deze felrode jurk van Valentino. Ze stal de show op de rode loper voor de première ‘Isn’t It Romantic’ in 2019. Wij zijn verliefd op de jurk.

ANP

7. Dolly Parton

In 2017 droeg Miley Cyrus een zwarte mini-jurk, ter ere van zangeres Dolly Parton. De jurk is ontworpen door Maison Francesco Sconamiglio en is de perfecte balans tussen edgy en elegant.

ANP

8. Extravagant

Miley Cyrus vierde het MET Gala in 2019 in een groene extravagante jurk, ontworpen door Saint Laurent. De zangeres combineerde de jurk met een gestippelde panty en hoge hakken. De glinsterende look heeft veel indruk achtergelaten.

ANP

Meer rode loper-looks zien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Van glitterjurken tot punk: de beste outfits van Miley Cyrus op de rode loper
Sluiten