Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 24 apr 2019

Dit product van The Body Shop van €14 zou ook rode wijnvlekken verwijderen

Een nieuwe dag, een nieuwe life hack. Een vrouw kwam er namelijk achter dat je met een product van The Body Shop van maar €14 rode wijnvlekken uit het tapijt kan krijgen. Hier moeten we natuurlijk meer over horen.

Niets is zo vervelend als een glas rode wijn laten vallen. Die vlekken lijken er namelijk onmogelijk uit te komen, maar de oplossing is misschien veel makkelijker dan we dachten.

Rode wijnvlekken verwijderen

Een vrouw postte namelijk in een Facebook-groep genaamd Mrs Hinch Made Me Do It haar oplossing tegen rode wijnvlekken. In de post is een enorme rode wijnvlek te zien, die in de volgende foto bijna helemaal weg lijkt te zijn. De vrouw beweert dat dit te danken is aan de kamille cleansing butter van The Body Shop.

Nadat de vrouw een glas rode wijn had laten vallen over haar grijze tapijt, heeft ze een klein beetje van de cleansing butter over de vlek gewreven. Een paar minuutjes later was de rode wijn uit het tapijt. “Removes wine. Removes makeup. I’m sold,” was de omschrijving van de post.

rode wijnvlek verwijderen

Make-up vlekken verwijderen

Naast dat de cleansing butter rode wijnvlekken verwijdert, zou het product ook nare make-up vlekken weten te verwijderen. Een andere vrouw deelt namelijk een foto van een enorme pot bronzer die ze had laten vallen (dit doet ons ook pijn) en beweert dat deze vlek er ook volledig uit is gegaan dankzij het kamille-product van The Body Shop.

Oké, wij zijn overgehaald en we gaan het product snel even online bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Pretty 52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit product van The Body Shop van €14 zou ook rode wijnvlekken verwijderen
Sluiten