Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 27 dec 2017
Leestijd: 3 minuten

Met deze 7 romantische boeken kom je warm de winter door

Ook als je niet vaak leest, is de winter het ideale seizoen om toch weer eens een boek open te slaan. Het is koud en nat buiten, dus het perfecte moment om heerlijk met een dekentje, een kop thee en een goed boek op de bank te ploffen.

Met de onderstaande zeven romantische boeken hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je je gaat vervelen komende winter. Pak er voor de zekerheid wel een pak tissues bij, want er gaan geheid tranen vallen.

The Light We Lost door Jill Santopolo

Lucy en Gabe ontmoeten elkaar op 11 september 2001, een dag die de geschiedenisboeken ingaat als één van de zwartste dagen uit de moderne Amerikaanse geschiedenis. Ze besluiten iets van het leven te gaan maken, om iets voor de wereld te betekenen. Wanneer ze elkaar een jaar later weer tegenkomen, lijkt het bijna alsof het zo had moeten zijn. Maar Gabe wordt fotojournalist in het Midden-Oosten en Lucy gaat haar carrière achterna in New York. Wat volgt is een dertienjarige reis van dromen, wensen, jaloezie, verraad en, uiteindelijk, liefde. Bracht het lot ze bij elkaar? Bleven ze bewust bij elkaar vandaan? Hun verhaal haalt Lucy en Gabe mijlenver uit elkaar, maar nooit uit elkaars hart.
Koop The Light We Lost hier.

It Ends With Us door Colleen Hoover

Je eerste liefde is er eentje die je voor altijd bijblijft. De hele ervaring, hoe goed of slecht ook, zal je nooit meer vergeten. Zelfs wanneer we verdergaan met ons leven, kan het bestaan van die ene persoon alleen al een stempel drukken op een nieuwe relatie. It Ends With Us volgt Lily, die met dit hartverscheurende scenario te maken krijgt.
Koop It Ends With Us hier.

The Arrangement door Sarah Dunn

Het idee van het perfecte huwelijk is aan het veranderen. Steeds meer koppels kiezen hun eigen weg als het gaat om het vinden van geluk en rust binnen een relatie. Dus wat gebeurt er als een stel kiest voor een open relatie?
Koop The Arrangement hier.

The Man I Love door Suanne Laqueur

Naast een romance vol alle hartverscheurende en -verwarmende aspecten die we van de liefde kunnen verwachten, volg je in The Man I Love ook een vriendengroep die een school shooting meemaakt. Het is een verhaal over hoe liefde, mentale problemen en de omgang met een traumatische gebeurtenis een vriendengroep vormt.
Koop The Man I Love hier.

The Fault in Our Stars door John Green

De kans dat je de verfilming van The Fault in Our Stars al hebt gezien is groot. Het romantische, maar hartverscheurende verhaal volgt een jong stel, dat beide lijdt aan kanker. Pak een bak tissues tijdens het lezen van dit boek, want de kans dat je het droog houdt is niet heel groot.
Koop The Fault in Our Stars hier.

See Me door Nicholas Sparks

Nicholas Sparks is een baas als het gaat om het bedenken van levensechte situaties. In elk van zijn boeken neemt hij je mee naar een situatie waarin je jezelf zo tegen zou kunnen komen. Zo ook in See Me, waarin een stel elkaar op een onverwacht moment ontmoet, waarna zich een bijzonder liefdesverhaal ontpopt.
Koop See Me hier.

Eleanor & Park door Rainbow Rowell

Een jong, verliefd stel is zich ervan bewust dat een eerste liefde lang niet altijd de laatste is. Toch zijn ze dapper en wanhopig genoeg het een kans te geven. Als de twee buitenbeentjes Eleanor en Park elkaar ontmoeten, word je weer even mee teruggenomen naar de spanning van die allereerste liefde.
Koop Eleanor and Park hier

.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Met deze 7 romantische boeken kom je warm de winter door
Sluiten