Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Baby news – Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje met Laurens van Leeuwen

Het moment waar we met z’n allen zo lang op hebben gewacht is ein-de-lijk hier. Het kindje van Romee Strijd en Laurens geboren en dat is reden voor beschuit met muisjes. Het topmodel deelt het nieuws van de geboorte op Instagram met een foto van haarzelf en haar pasgeboren dochter.

Romee Strijd heeft de afgelopen tijd veel beelden gedeeld van haar zwangerschap op Instagram.

Romee Strijd is bevallen

Op vrijdag deelt Romee Strijd het heuglijke nieuws op Instagram. We zien een foto van haar en haar dochter, die aan haar borst ligt. In de caption schrijft het model, “Mint van Leeuwen ~ feeling so blessed to finally hold you in my arms 💕 We are so in love with you!!” Het is niet duidelijk wanneer het model is bevallen, maar het ziet ernaar uit dat moeder en dochter het goed maken.

Eerder deelde Romee al haar ervaringen met de zwangerschap. Zo vertelde ze dat ze last had van bekkeninstabiliteit toen ze dertig weken zwanger was. Dat zorgde ervoor dat ze vooral aan huis gekluisterd zat tijdens de laatste weken van haar zwangerschap. Zo zei ze dat ze minder actief was dan gewoonlijk en dat ze veel pijn had als ze liep of bewegingen maakte.

Reacties

Hoewel Romee Strijd het bericht pas net heeft gedeeld, stromen de reacties onder het bericht binnen. Haar man Laurens van Leeuwen schrijft, “SO PROUD 🙏🏼♥️♥️” en, “In LOVE!!!! ♥️♥️🙏🏼”. Ook beroemde influencer Chiara Ferragni reageert met, “Omg congrats darling ❤️”, ook vriendin Negin Mirsalehi reageert op de foto met, “🥺🥺 prettiest angel! Can’t wait to meet you 💕💕 and love you @romeestrijd @laurensvleeuwen ❤️❤️❤️.”

Vriendin en topmodel Elsa Hosk, die momenteel ook zwanger is reageert ook op de foto van Romee Strijd met, “😍❤️Crying!!!” De komende uren zullen de reacties voor Romee, Laurens en de pasgeboren Mint binnenstromen. We wensen ze veel geluk als kersverse familie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Baby news – Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje met Laurens van Leeuwen
Sluiten