Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws – Romee Strijd en Laurens van Leeuwen verwachten hun eerste kindje

Breaking news, want topmodel Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen verwachten hun eerste kindje. Dat nieuws heeft het Romee zojuist bekend gemaakt via Instagram. Romee vertelt niet alleen over haar zwangerschap, ze doet een boekje open over haar diagnose PCOS. Het nieuws komt dus zeker als een verrassing.

In een openhartige én prachtige Instagram-post vertelt ze over hun kleine geluk.

Romee Strijd is zwanger

Vanavond deelt Romee Strijd – onverwachts – een Instagram-post waarin ze vertelt zwanger te zijn. Op de foto, waarop ze samen met Laurens te zien is, zien we al een klein buikje. In de caption vertelt het model dat ze twee jaar geleden te maken kreeg met de diagnose PCOS. Dat is een hormonale afwijking waarbij de eisprong (ovulatie) vaak uitblijft.

PCOS zorgt ervoor dat vrouwen doorgaans moeilijker zwanger worden. Romee beschrijft in de caption wat de afgelopen twee jaar met haar heeft gedaan. Ze schrijft dat haar lichaam onder constante stress stond door het vele reizen, sporten en het strakke eetschema. Ook vertelt ze dat ze na het krijgen van de diagnose beter voor zichzelf is gaan zorgen. En dat heeft nu dus zijn vruchten afgeworpen, want er is een kindje op komst.

Post op Instagram

Wij kunnen niet wachten op het kleine wondertje van Romee en Laurens. En geeft Romee al een kleine hint voor het geslacht van de baby in haar caption? Ze plaatst namelijk een roze hartje onder de foto op Instagram.

Niet alleen op Instagram plaatste Romee een openhartige post, ook op YouTube plaatst ze een video. Samen met Laurens vertelt ze over hun relatie en de zwangerschap. Ook vertelt ze over de diagnose PCOS en wat dat met haar deed. In de video is te zien hoeveel de diagnose met Romee en Laurens heeft gedaan. Daarom komt deze zwangerschap echt als een groot cadeau. Wij wensen ze alle geluk in deze spannende periode.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Babynieuws – Romee Strijd en Laurens van Leeuwen verwachten hun eerste kindje
Sluiten